Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/1970-afterdark-racing.html)

B 68 VLD 10-11-04 15:23

Diseara, party AfterDark ! :dance:

\"Am zis ca bem,bem,bem pt ca bem,bem, bem\"

:drunk:

luca 10-11-04 15:32

Bem bem bem si la sfarsit cine mai conduce?
Eu zic sa ne facem praf si sa ne luam la intrecere prin fata sectiilor de politie, daca le gasim mai intai. :lol: :lol: :lol:

B 68 VLD 10-11-04 15:34

Dar mai bine ne intrecem cu politia! :lol: :lol:

Bine ma, nu bem! :cry:

Bem suc! :wink:

Pai si daca nu bem cum vom vorbi coerent? :lol:

luca 10-11-04 15:52

Nu ma suparati ca vin cu taxiul si dupa aia ma carati in spate pana acasa.
Hai ca facem poze diseara.
Pictures, sa vada si lumea ce am facut, sper sa nu apar iar eu cu politistu in poza. :lol: :lol:

CostyN 10-11-04 17:02

hehe , de abia astept ! ....s-ar putea sa nu stau prea mult ca am niste treaba mai pe seara :( dar ...

shadow 10-11-04 17:35

Sa sperram ca numai apare nimeni cu politistul langa!!!
Dar au fost super belea pozele cu Luca si cu gaborul cand ii da amenda!!!

luca 10-11-04 17:38

Mie de ce oare nu mi se parea amuzant, imi venea sa-i sparg ochelarii.
Dar acum vad si eu partea amuzanta. :lol:

B 68 VLD 10-11-04 22:02

Haha! Ce tare a fost faza cu luca si politistul. Ma, da' si tu ai facut misto de el. :lol: Ai fost super tare. :lol:

La mai mare ! 8)

Noii membrii sunt super. :wink:

Michael 10-11-04 22:30

hai mey cu intalnirea magica ! v-ati intalnit ? cum a fost ? cati a-ti fost ?

Luca - Da ne-am intalnit, nu a fost nici o intalnire magica, magica era daca veneam cu taxiurile si plecam in patru labe, adica manga, asa am vorbit si baut suc. Am fost 7 persoane din club si 9 in total, la ce te asteptai 100? priveste la membri cati suntem in total. Noroc

B 68 VLD 10-11-04 22:35

Quote:

hai mey cu intalnirea magica ! v-ati intalnit ? cum a fost ? cati a-ti fost ?
Da ne-am intalnit. A fost beton. Nu stiu cati am fost. Eram vreo 40 in club. Dar nu stiu cati erau din AfterDark. :lol:

razvan911 11-11-04 09:38

super tare

vlad ti-am vazut masina si am ramas f.f.f placut impresionat
kiar arata f bine
felicitarile mele
apropo,imi pare rau ca nu am putut ajunge miercuri seara la intalnire

B 68 VLD 11-11-04 12:23

Mersi frumos, Razvan.
Te astept cu bratele larg deschise la urmatoarea intalnire AfterDark Racing. Teoretic o sa ne intalnim duminica seara. Oricum mai vorbim pana atunci. :wink:

EvLSant0S 11-11-04 13:46

sunt prea multi , au perdut numaratoarea.. , luca , cand cineva te intreaba , cati atzi fost , nu zici cati oameni au fost in club sau ce era... nu ?

Luca - sper ca nu ai fost ironic mai sus ca nu e frumos, noi nu am zis nimik de voi. Cum am mai zis era o gluma, trebuia sa inteleaga lumea, dar vad ca nu a inteles.

B 68 VLD 11-11-04 14:37

Quote:

luca , cand cineva te intreaba , cati atzi fost , nu zici cati oameni au fost in club sau ce era... nu ?
In primul rand, mai bine ai citi exact ce s-a scris pt ca eu am zis ce-am zis nu luca.

In al doilea rand, Michael nu a specificat daca intreba cati membrii am fost sau cati oameni am fost acolo! :lol: In acel moment m-a distrat confuzia si am zis defapt cati eram cu totii in acel club. Ce este asa greu de inteles?! :lol:

razvan911 11-11-04 14:59

a

sambata sau duminika sigur vin si eu

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning