![]() |
Re: E30 - M3 x2
puntea ai reusit sa o montezi pan la urma?
|
ce model sunt bbs-urile daca nu deranjez cu intrebare ?
|
din pacate nu am mai avut timp sa montez puntea.
jantele sunt BBS LM |
Quote:
Avantaje pe strada: au aderenta buna pe toate suprafetele uscate, inclusiv pe cele usor prafuite, nu smucesc foarte rau directia la mers normal Dezavantaje cu ele pe strada: strang toate pietricelele de pe drum iar pe ud sunt dezastru Ca durata de viata stiu doar la drift, tin jumatate de sezon pe fata; pe strada n-am mers mult sa vad cat tin. |
mersi mult de raspuns razvan. o sa merg pe r888.
|
ma ajuta si pe mine cineva cu o anvelopa 255 35 18. indiferent de stare. sa vad cum vine pe o janta de fata
|
Quote:
|
|
6 Attachment(s)
am mai avansat putin ...
|
Arata superb. :o
|
Din ce vad in poze, jantele ies cam mult in afara. Am inteles ca le vei pune Toyo R888. Tinand cont ca aceste anvelope nu se prea intind, cum vei face cu aripile? Am retinut bine, ai specificat mai demult ca vei evaza aripile?
|
momentan sunt intro dilema cu rotile, anvelopele si aripile. nu vreau sa renunt la jantele astea dar in schimb sunt dispus sa renunt la r888. aripile se vor evaza sigur dar nu stiu inca daca voi trece la varianta extrema de a reconstrui aripile. saptamana viitoare se incepe iar munca si se va monta puntea fata si motorul. o sa fie pe roti. si atunci voi incerca diferite variante de cauciucuri si evazari.
|
Am inteles. Dupa gustul meu, as zice sa evazezi aripile total, nu doar buzele (desi sincer nu as fi de acord cu nici o varianta, sunt eu mai de moda veche), am mai vazut pe undeva (nu mai retin unde) si nu mi-a placut deloc. Una e la un urs normal sa o maresti, care oricum are, alta e la M, care nu are deloc. Intelegi ce vreau sa zic...
Sa inteleg ca ai terminat si cu fixarea motorului, suporti si restul? Si mai trebuie doar sa il montezi? Spor la lucru, piese si idei bune in continuare. |
ca sa evazez aripile total e o munca titanica ca sa iasa ceva ca la carte. si nu stiu cat de dispus sunt sa tai o caroserie de M3.
au ajuns vanosurile vineri. erau ultimele piese care imi lipseau sa pot inchide motorul. luni le iau si inchidem motorul. suportii ii am trebuie doar sablati si vopsiti, puntea fata la fel. motorul se monteaza acum doar pentru a fave toate modificarile necesare la compartimentul motor. apoi se demonteaza, se revopseste masina si incepe montajul final. mai e mult de munca. dar de saptamana viitoare voi incepe munca la masina intro noua formula. |
salut.misto treaba ce faci acolo ;) dar parerea mea e ca masinile astea trebuiau sa ramana originale,sunt destul de rare si e pacat sa umbli cu nebunii la ele.in fine ,e banu tau si tu sti ce sa faci cu el.succes in continuare la proiect.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning