![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
aaa...deocamdata conduc dacia plina de rugina a lu` tata si din cand in cand pe a lu` sora-mea...(asta-i tot dacie dar e noua<<fara rugina!!!:)>>) cred k o sa pun in curand ceva poze cu masina care o vreau eu
|
10 Attachment(s)
salut baietii!!!am lipsit o perioada de timp dar am revenit si printre voi ;)va prezint niste poze cu premiatii acestui eveniment .....am incercat si am reusit cu ajutorul colaboratorilor mei din bucuresti sa obtin cateva premiii sponzorizare le multumesc si prin acesta cale;fiind vorba de GROUND ZERO ,MTX DIETZ FOCAL, DIRECTED AUDIO si nu in ultimul rand JBL
|
ati dat in tacere oameni buni!!!!o felicitatie cuiva unui participant?castigator?...o parere buna negativa???ce aveti maaa???aici poti si critica si lauda..;)
|
k bine zici....bv celor ce au castigat si ......si celor care nu sa mai incerce.
|
wsr si totodata oradea se mai poate mandri cu un locul 3 la tuning expo arad
TUNING & EROS SHOW !!!!!!portocala mea iar isi tine formele si isi primeste meritele cuvenite ;) |
ceva poze de la eveniment ?
|
Bravo Oradea!!! De peste tot unde merge, vine cu ceva premii.
|
1 Attachment(s)
Una pictura te-am vazut Sandule cand ai dat tura cu masina pe acolo..pe mine nu m-o lasat sa intu nu ma 18 ani..
|
de strigai pe colo ''sandu'' te bagam eu inauntru :):):) si eu am dus cu mine un pusti de 17 ani si a intrat si a vazut live ceea ce numa in playboy vede :):):) nu e bai urmatorul este clujul si acolo ne facem prezenta ;)
|
PROIECT SI INOVATII NOI!!
cum se face dintrun nisan patrol glr 2002,de 4,7 m lungime o limuzina de 9,2m. |
Quote:
|
Quote:
arata-ne si vom afla!! |
Quote:
|
Quote:
|