![]() |
Re: E30 - "PYR Drift Project"
esti grav
si zi-le te rog la aia sa nu mai insiste si la mine ca n-am timp, am refuzat eu top gear si acum toata lumea vrea interviuri.. App..am fost in UK sa ma antrenez, am inchiriat un S15, uite cum initiam https://www.youtube.com/watch?v=BTtTe...layer_embedded |
Quote:
Sa moara GIbilan de nu esti mare adevaraciune de drifter :))))) O sa le zic "Stig" :P Bafta. |
Quote:
apare si getaxu meu in poze p-acolo......:-P...si aveam si eu un fimulet de la ei....am dat interviu acum 1 an si ceva parca...cu fratili kezzu si cu un urs gri...:-P bafta in continuare.... |
Rising star :) Bafta omule !
Octav |
Ms d aprecieri :P
Stiti cum e ... emotii alea alea :P |
Acum am ajuns si eu aks..... d la romexpo, o etapa ft buna pt mine, cu foarte multe probleme la masina, apoi masina de imprumut...... chiar a fost super :P
Ms Ady pt pisika :X Revin eu cu poze :P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Aseara am tractat eu ursu la garaj , azi se uita Gaby323 la el :X , dupa ce vineri am lucrat la electroventilator pana la 4 dimineatza, sa il dau jos pe cel vechi sa il urc un alt ventilator care nu sa potrivit , apoi fug in comuna sa il iau de la gaby, s a potrivit am plekat akasa fericit, sambata m am dat eu cu a mea de 3 ori, am inceput sa prind traseul, si la start ma uit pe ceas la apa ..... trecuta de jumate :( am intrat in parcul rece si de acolo toata nebunia lu salam. Acum sa vedem ce e cu motorul. App daca are cineva poze cu mine cu ursu sau cu pisika , dau o bere :X |
Nu scapa de cutit ... trebuie desfacut motorul :(
|
:((((
Am auzit.... :(( aia e vedem c o fii. Pakat ca nu m am bucurat mult de el ... :( |
4 Attachment(s)
Pozele promise :D
Ms Ady incodata :P fara el, nu ma dadeam :P |
Azi sunt foarte happy, am am facut noi masina ... numai incinge, un ultim test il voi face luni :P
Azi m am dat cu ea cca 3o min , traian mai exact, a tinuto numai in blana si dea latu , numai incinge deloc :X Deci sunt ft happy :D Ms Gaby_323 :P , ms Traiane :D |
S pare ca lucrurile nu merg cum ma asteptam .... :(
Cumpar bloc + chiuloasa ..... Daca stiti pe careva ... urgent un semn . ms :P |
Masina a primit un motor, bloc si chiuloasa..... :X
Deci suntem iar in paine :P Poiana se apropie :X Ms Gaby :P dupa santos, si al meu motor a suferit interventii pe cord... si au dat rezultate :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning