Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

timitza09 23-12-10 12:49

Re: Machete in lucru - FED express

Cu asa machete.....nu te mai plictisesti!!!Sunt nerabdator sa o vad!!!:D:D

FED express 23-12-10 19:15

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3919877)
Era si timpul sa pui osul la treaba...hai sa vedem cum lucrezi pe sistem..:lol:

de parca am si absentat mult:rolleyes:
cred ca intre Craciun si Revelion voi misca ceva, mai curand nu cred...
ps:is pe sistem turbo:lol:
Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 3921406)
Cu asa machete.....nu te mai plictisest!!!Sunt nerabdator sa o vad!!!:D:D

intr-adevar eu nu ma plictisest:lol:
mai sunt momente cand e bine sa faci pauze si apoi sa lucrezi, iar in timpul care il petreci pe tusa mai analizezi situatia, chestii/trestii stii tu...
de vazut o vezi mai sus:lol::lol:
lasa ca o termin eu candva, nu am o data fixa si nici nu am de gand sa imi impun un termen, dau frau liber imaginatiei, si lucrez in propriul ritm, cam incet din pacate...

FED express 28-12-10 09:03

3 Attachment(s)
Mai greu acum dupa Sarbatori. Ieri mi-a venit cheful...
Uitandu-ma mai bine la portbagajul rupt de la 993 am observat acea grila neagra perforata. Minunatii care au realizat modelul anterior nu ne-au onorat cu acest detaliu, destul de putin semnificativ si nu s-au obosit sa o perforeze, asa ca m-am gandit sa le schimb. Zis si facut, de fapt pentru inceput zis. M-am uitat eu la ele ca la butelie si pana la urma mi-am dat seama ca sunt cam diferite. Ce sa vezi, am facut un mic sablon si m-am apucat sa o tai pe cea de la modelul succesor. Am taiat-o numai bine, a fost si usor de taiat, am indepartat doar o bucata din aia mica si apoi m-am apucat sa-i sculptez marginile pentru a nu mai arata ca nuca-n perete. Dupa vreun sfert de ora de sculptat si de smirgheluit, arata ca scoasa din fabrica si eu zic ca da destul de bine, in locul celei vechi!
Va fi lipita frumos pe margini si pusa la loc, asta dupa ce ii voi da un strat de negru si cu un pic de lac sa arate ca noua. Cateva poze...stiu ca am lucrat putin, dar sper sa ma iertati.

L.E: am uitat sa va zic ca m-am apucat de faruri. Dupa cum stiti farurile difera, in sensul ca la modelul succesor sunt mai plate si mai alungite sa zic asa. Deci unul dintre faruri, ca numai unul am facut, a suferit modificari majore pentru a se potrivi in oala farului de la modelul predecesor. Astfel, am taiat nitul si am smirgheluit marginile si l-am pilit de i-am bagat noaptea-n cap. Acum se potriveste. Oala e putin crapata ca asa a venit, dar va suferi si ea o operatie, iar farul va fi lipit cu poxipol transparent. Mai am putin de pilit la el si voi trece la al doilea.

timitza09 28-12-10 09:43

Asteptam finalul!!!

2010 28-12-10 17:31

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3933627)
Mai greau acum dupa Sarbatori.Ieri mi-a venit cheful...
Uitandu-ma mai bine la portbagajul rupt de la 993 am observat acea grila neagra perforata.Minunatii care au realizat modelul anterior nu ne-au onorat cu acest detaliu, destul de putin semnificativ si nu s-au obosit sa o perforeze, asa ca m-am gandit sa le schimb.Zis si facut, defapt pentru inceput zis.M-am uitat eu la ele ca la butelie si pana la urma mi-am dat seama ca sunt cam diferite.Ce sa vezi, am facut un mic sablon si m-am apucat sa o tai pe cea de la modelul sccesor.Am taiat-o numai bine, a fost si usor de tait, am indepartat doar o bucata dinaia mica si apoi m-am apucat sa-i sculptez marginile pentru a nu mai arata ca nuca-n perete.Dupa vreun sfert de ora de sculptat si de smirgheluit, arata ca scoasa din fabrica si eu zic ca da destul de bine, in locul celei vechi!
Va fi lipita frumos pe margini si pusa la loc, asta dupa ce ii voi da un strat de negru si cu umpic de lac sa arate ca noua.Cateva poze...stiu ca am lucrat putin, dar sper sa ma iertati.

L.E: am uitat sa va zic ca m-am apucat de faruri.dupa cum stiti farurile difera, in sensul ca la modelul succesor sunt mai plate si mai alungite sa zic asa.deci unul dintre faruri, ca numai unul am facut, a suferit modificari majore pentru a se potrivi in oala farului de la modelul predecesor.astfel, am taiat nitul si am smirgheluit marginile si l-am pilit de i-am bagat noaptea-n cap.acum se potriveste.oala e putin carapata ca asa a venit, dar va suferi si ea o operatie, iar farul va fi lipit cu poxipol transparent.mai am putin de pilit la el si voi trece la al doilea.

Buna treaba facuta cu grila:!:
Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 3933695)
Asteptam finalul!!!

Ai de asteptat..omul lucreaza doar in vacante, deci cred ca o sa fii mare atunci:!:

FED express 31-12-10 16:24

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3934987)
Buna treaba facuta cu grila:!:

Ai de asteptat..omul lucreaza doar in vacante, deci cred ca o sa fii mare atunci:!:

:lol::lol::lol::lol: arzate-ar focu:evil:
mersi, hai ca vorbim pe mess...
Am sistat lucrarile o perioada, nu ca as fi muncit prea mult...
AN NOU FERICIT tuturor!

FED express 05-01-11 15:34

6 Attachment(s)
Nu am stat deloc...
am terminat pragul din dreapta si am smirgheluit cu apa.este doar primul stadiu, voi mai smirghelui odata si apoi voi mai aplica un strat de grund.intre toate astea o sa ma mai ocup si de alte piese care trebuie modificate pentru a se potrivi.
Dupa cum vedeti, dupa ce am smirgheluit, am facut niste semne cu marker-ul pentru a vedea acei "pori" pe unde mai trebuie smirgheluit.Eu zic ca e o metoda buna si asa voi observa mai usor.
Motto-ul meu:"incet dar sigur":cool:

timitza09 05-01-11 16:40

Arata super-bine....Partea cu ''incet'' din motto-ul tau trebuie sa o iau si eu8)

green_e30 05-01-11 17:18

It will be "Low 'n' Slow(built)":lol:
Multa Bafta in continuare si sa o vad cu o culoare demna de Porc ...
Ciusss!

FED express 03-02-11 20:47

2 Attachment(s)
Porc-ul face pauza ca nu-i gasesc parbriz, dar oricum cu ultima unealta primita cred ca voi baga mana in el bine de tot.

In alta ordine de idei, abia am asteptat sa am si eu un BMW ca sa il modific dupa bunul plac si iata ca acum am doua, pacat ca timpul se scurge.
Deci, un E36 cabrio si un 645ci Welly, tot cabrio.Mai multe detalii nu prea vreau sa va dau, as vrea sa fie surpriza.
E36-le este deja dezmembrat, iar 645ci a fost kit si l-am asamblat ca sa vad cum se aseaza piesele pe el.Prost, sa stiti...

Cateva poze cu E36-le in cursul dezmembrarii:
P.S: pana am urcat pozele, l-am si demembrat.

Darius DMS 03-02-11 20:55

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4050107)
Porc-ul face pauza ca nu-i gasesc parbriz, dar oricum cu ultima unealta primita cred ca voi baga mana in el bine de tot.

In alta ordine de idei, abia am asteptat sa am si eu un BMW ca sa il modific dupa bunul plac si iata ca acum am doua, pacat ca timpul se scurge.
Deci, un E36 cabrio si un 645ci Welly, tot cabrio.Mai multe detalii nu prea vreau sa va dau, as vrea sa fie surpriza.
E36-le este deja dezmembrat, iar 645ci a fost kit si l-am asamblat ca sa vad cum se aseaza piesele pe el.Prost, sa stiti...

Cateva poze cu E36-le in cursul dezmembrarii:
P.S: pana am urcat pozele, l-am si demembrat.

in sfarsit a ajuns:D>..a ajuns si "bubulina" mea:>...absolut superb ce mi-ai dat...cea mai grea macheta din colectie:D:D...sa te bucuri de ea:D

eddycdk 13-02-11 16:18

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3956094)
Nu am stat deloc...
am terminat pragul din dreapta si am smirgheluit cu apa.este doar primul stadiu, voi mai smirghelui odata si apoi voi mai aplica un strat de grund.intre toate astea o sa ma mai ocup si de alte piese care trebuie modificate pentru a se potrivi.
Dupa cum vedeti, dupa ce am smirgheluit, am facut niste semne cu marker-ul pentru a vedea acei "pori" pe unde mai trebuie smirgheluit.Eu zic ca e o metoda buna si asa voi observa mai usor.
Motto-ul meu:"incet dar sigur":cool:

nu inteleg de ce trebuie sa dati cu marker unde sunt defecte?
ca sa se intineze cand dati cu filler sau vopsea?
mai bine marchezi cu un rest de banda, ceva care se ia usor, fara a necesita munca suplimentara...
sper sa tii cont de sfatul meu!
multa bafta FED!
o sa iasa fain

FED express 13-02-11 17:52

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4080980)
nu inteleg de ce trebuie sa dati cu marker unde sunt defecte?
ca sa se intineze cand dati cu filler sau vopsea?
mai bine marchezi cu un rest de banda, ceva care se ia usor, fara a necesita munca suplimentara...
sper sa tii cont de sfatul meu!
multa bafta FED!
o sa iasa fain

oricum, peste acel marker vine slefuit si o sa dau un strat de grund mai subtire, a fost o prostie cu marker-ul.oricum porsche-ul a trecut pe planul secund, ma ocup de un e36 1/18 momentan, poze o sa pun in curand caci am mai avansat cu lucrarile.
multumesc pentru atentionare Eddy.

FED express 24-02-11 19:31

Bmw-ul e36 a suferit eliminarea badourilor, si umplerea cu kit a acelui spatiu. mai urmeaza o mana de kit si umpic de finisaj, iar apoi voi da grund.
Am de gand sa incerc sa pun jantele de Porsche 911 pe e36.Am mai vazut modele care au sufrit aceasta schimbare si arata bine.Singura problema este ca jantele de Porsche sunt mult mai late, si umpic mai inalte, asa ca nu intra sub aripa.m-am gandit la unele modificari dar inca nu stiu ce si cum sa abordez problema.voi pune cat de curand poze sa vedem daca ma puteti ajuta.intre timp lucrez la caroserie.

2010 25-02-11 07:27

Poate dupa ce se termina epoca de gheata termini si tu porcu ala!!

All times are GMT +2. The time now is 21:44.

- Copyright 2026 4Tuning