Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Fest in Bucharest (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19375-vw-fest-bucharest.html)

voinea 10-07-06 17:52

Re: VW Fest in Bucharest

ne-am uitat la poze de la astfel de evenimente in ultimii ani. Acum este momentul sa luam atitudine. Garantat se va organiza an de an :)

GolfuletzS 10-07-06 17:56

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: cu ajutorul vostru .. se va organiza si la anu :D

Xel'Naga 10-07-06 18:11

Sper sa putem arata faptul ca VW detine suprematia pe marci in Romania ( cele mai multe modele vandute ) si MARCA ce-a mai prezenta pe sosele din Romania :lol:

balann_jointt 10-07-06 18:27

ba in plm explicati-mi si mie! plec o zii la bucuresti si lucrurile o iau razna??? care e faza s-a combinat intalnirea noastra VW cu VW festul lor???? de ce aceeasi data si aceiasi locatie?????

EvLSant0S 10-07-06 20:37

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
ba in plm explicati-mi si mie! plec o zii la bucuresti si lucrurile o iau razna??? care e faza s-a combinat intalnirea noastra VW cu VW festul lor???? de ce aceeasi data si aceiasi locatie?????

In numele celorlalti , ne cerem scuze ca. .. o banala intalnire .. cu vw.. s-a transformat intr-o chestie frumoasa ..
ai fost in buc ?
te-ai interesat macar sa te duci si tu pana la polivalenta.. sa vezi locu`. . sa intrebi daca e liber ?
nu , ca sa nu mai zic de altele ..
deci .. nu vad de unde atata suparare, fii fericit ca.. se face ceva frumos foc ... nu ?

-ZZ- 11-07-06 08:36

Eu nu prea mai inteleg nimic :rolleyes2 :rolleyes2

Pana la urma se mai intalneste careva sambata asta 15 iulie....da sau nu ?:???: :???:

GolfuletzS 11-07-06 09:42

DA

SAMBATA 15 IULIE 2006 orele 17:00 sala polivalenta

VW FEST

dogarel 11-07-06 16:35

Sambata sunt acolo. Sa-mi tineti un loc in brigada. ;)

GolfuletzS 11-07-06 17:15

normal :P...... e rezervat loc pt tine deja :D

mmneg 12-07-06 00:00

cum tinem parcarea goala pentru eveniment?

Mishu-f 12-07-06 00:50

Quote:

Originally Posted by mmneg
cum tinem parcarea goala pentru eveniment?

se blocheaza intrarile :D..........

bogdan_wrc 12-07-06 07:32

Quote:

Originally Posted by balann_jointt

te deranjeaza ca suntem prea multi sau cum? te deranjeaza prezenta multor masini de pe alte forumuri? de ce tre sa incepem cu astea cand nici macar nu a inceput festul?

@mmneg..la cati suntem, daca e parcare ocupata, mutam maisnile care nu apartin marcii ... :lol:

@ ZZ..cum nu intelegi? vezi pe undeva scris ca nu se mai organizeaza ? deci sambata la 17.00 trecute fix, Golful meu 4 isi va odihni gumele la Sala Polivalenta.

@all: hai sa vad alta stare de spirit aici.. daca NU NOI...ATUNCI CINE?? cine sa faca faima marcii asteia?

RoSonic 12-07-06 09:22

Doar VW.... sau se poate si cu "verisoare"? :)

-ZZ- 12-07-06 09:46

Va rog frumos sa imi recomandatzi si mie o spalatorie undeva in Bucuresti pentru ziua de sambata :???: :???:

Poate are cineva o spalatorie sau un prieten de al vostru....sambata de pe la ora 12 00 sa o spal frumos....sa iasa si musculitzele.....alea multe multe luate cu 220 la ora care intra in lac :evil: :evil: si dupa sa o mai fardez pe ici pe colo...cam 3 ore....

Ajutor va rog:???: :???:

EvLSant0S 12-07-06 10:02

te pot indruma eu .. daca vrei .. la telefon , asta in cazul in care nu gasesti pe cineva sa te insoteasca, este o spalatorie , foarte buna ,si foarte aproape de polivalenta ..

am .. fost cu ZGB .. acum 2 zile , or so .. la polivalenta...
e .. foarte foarte.. mult loc .. si deci nush daca o sa fie tocmai o problema ..

oricum , sa tineti minte o chestiuta...

probabil ,regula de baza, ai golf 5 , parchezi langa golf 5 , ai g3 , parchezi langa g3, ai passat , parchezi langa passat, e simplu , dap ?

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning