![]() |
Re: VW Fest in Bucharest
ne-am uitat la poze de la astfel de evenimente in ultimii ani. Acum este momentul sa luam atitudine. Garantat se va organiza an de an :)
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: cu ajutorul vostru .. se va organiza si la anu :D
|
Sper sa putem arata faptul ca VW detine suprematia pe marci in Romania ( cele mai multe modele vandute ) si MARCA ce-a mai prezenta pe sosele din Romania :lol:
|
ba in plm explicati-mi si mie! plec o zii la bucuresti si lucrurile o iau razna??? care e faza s-a combinat intalnirea noastra VW cu VW festul lor???? de ce aceeasi data si aceiasi locatie?????
|
Quote:
ai fost in buc ? te-ai interesat macar sa te duci si tu pana la polivalenta.. sa vezi locu`. . sa intrebi daca e liber ? nu , ca sa nu mai zic de altele .. deci .. nu vad de unde atata suparare, fii fericit ca.. se face ceva frumos foc ... nu ? |
Eu nu prea mai inteleg nimic :rolleyes2 :rolleyes2
Pana la urma se mai intalneste careva sambata asta 15 iulie....da sau nu ?:???: :???: |
DA
SAMBATA 15 IULIE 2006 orele 17:00 sala polivalenta VW FEST |
Sambata sunt acolo. Sa-mi tineti un loc in brigada. ;)
|
normal :P...... e rezervat loc pt tine deja :D
|
cum tinem parcarea goala pentru eveniment?
|
Quote:
|
Quote:
@mmneg..la cati suntem, daca e parcare ocupata, mutam maisnile care nu apartin marcii ... :lol: @ ZZ..cum nu intelegi? vezi pe undeva scris ca nu se mai organizeaza ? deci sambata la 17.00 trecute fix, Golful meu 4 isi va odihni gumele la Sala Polivalenta. @all: hai sa vad alta stare de spirit aici.. daca NU NOI...ATUNCI CINE?? cine sa faca faima marcii asteia? |
Doar VW.... sau se poate si cu "verisoare"? :)
|
Va rog frumos sa imi recomandatzi si mie o spalatorie undeva in Bucuresti pentru ziua de sambata :???: :???:
Poate are cineva o spalatorie sau un prieten de al vostru....sambata de pe la ora 12 00 sa o spal frumos....sa iasa si musculitzele.....alea multe multe luate cu 220 la ora care intra in lac :evil: :evil: si dupa sa o mai fardez pe ici pe colo...cam 3 ore.... Ajutor va rog:???: :???: |
te pot indruma eu .. daca vrei .. la telefon , asta in cazul in care nu gasesti pe cineva sa te insoteasca, este o spalatorie , foarte buna ,si foarte aproape de polivalenta ..
am .. fost cu ZGB .. acum 2 zile , or so .. la polivalenta... e .. foarte foarte.. mult loc .. si deci nush daca o sa fie tocmai o problema .. oricum , sa tineti minte o chestiuta... probabil ,regula de baza, ai golf 5 , parchezi langa golf 5 , ai g3 , parchezi langa g3, ai passat , parchezi langa passat, e simplu , dap ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning