![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Quote:
|
:o
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 amu care cum...? sa nu fac fitzuici degeaba... |
asta-seara s-ar putea sa fac rost de toate variantele pt romana ... daca e ... vi le uploadez aici...sa aveti o noapte alba ca sa va faceti rezolvarile :lol: :)
notez subliniat : S-AR PUTEA ! Nu e nimic concret :) |
Quote:
|
coix ...stai calm ....ca tot comedia sau genu romantic cade ...ca in fiecare an ...
|
Quote:
|
Eu zic ca sunt 90% sa pice ce a picat la proba speciala :D
|
eu nush` ... vrau sa imi pice ceva ce stiu ...
si cum nu stiu tare multe ii cam greu ... :lol: si acuma pe bune ... dak o sa aveti ceva mai sigur .. postatzi aici ... :weirdface :help: :cry2: :nervious: |
deci cum ziceam ... sa nu uitatzi de noi ... ;)
|
nah` ... nimeni nimic :(
oricum ... succes azi la scris .. |
Dar cei de la facultate nu le urati bafta in sesiune:D :D
|
ba da ma > bafta in sesiune ;)
sa fie si la noi si la voi :D |
back from exam...
am ramas putin cu un gust amar... desi am scris 3pag...ION...cica nu pe ion trebuia sa il caracterizam, ci pe Titu Herdelea (profu` la scoala)...dap...Ion era tzaranu...profu` era intelectualu` am povestit Ion, si am aburit io acolo despre Ion, si am incercat sa aburesc referitor la cerinte. Sa vedem ce iese... si cand ma gandesc ca...si colega de clasa care o fost sefa de promotie cu 10 curat o facut si ea caracterizarea lu` ion... :):):) |
am scris despre moromete ... e bine oare ?
|
e bine...pt ca reprezenta tipu` intelectualului in satu` ala amarat
in juru` lui se adunau aia cand citeau ziaru` in gradina` lu` ocan sau cum il chema, fara el nu incepeau sedintele, etc, etc... si eu vroiam sa scriu despre moromete...dar cum nu stiam sa povestesc tot` romanu....am renuntat la ideea asta:) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning