![]() |
Re: E89 - Z4 DCT ALPIN WHITE - "my joy toy"
Pai da.... intorc mai multi capetele dupa asta mica, decat dupa e46, pentru ca you murdered it cu folia negru mat :P
Hai ca a iesit grav, sa vedem dupa rodaj cum suna (desi 3.0 i6 clar o sa sune bine nu?) |
Quote:
Chiar daca ar fi 10 kituri pe piata tot m paket as alege! Z4 va fi senzatie si in 10 ani! Lafel ca Z3! Avand in vedere ca mie mi se par oribile ambele, si E39 si E60! Lasate pe burta sau stock! :) o parere personala |
Quote:
Oricum cu Z4 mergi pe calea cea buna ;) Se mai anunta ceva modificari in viitorul apropiat? :-P |
Quote:
Asta este parerea ta subiectiva razvan! ;) dupa cum am scris citeva pagini in urma, jantele forjate pe 20" au fost comandate acum o luna! In ca 2 sapt sper sa leprimesc!! Hehe... |
Pot sa adaug ceva? Ca o completare la cele spuse...
Nu mai exista kituri "rare" in ziua de azi...asta era acum 5/7 ani cand mai aparea cate un kit care era greu de adus...scump...etc. In ziua de azi exista kituri si kituri exclusiviste...diferenta o face pretul. Deci daca punga'ti permite poti avea orice kit vrei pe masina. Sau daca e sa o luam pe cealalta parte a expresiei "kituri rare" adica putin intalnite...de obicei (nowa'days) acelea sunt cele urate, hidoase... Personal, tot pe M pack as merge. Iar legat de evacuare, exista o diferentiere clara intre evacuarile YED, PIlLOT & company...si evacuari gen EISENMANN, INVIDIA, MAGNAFLOW. Primele trebuie sa produca bubuiala, cat mai tare, cat mai groasa, sau cat mai asurzitoare si japan style pe cand a 2a categorie pun o amprenta muzicala proprie, de bun gust si pe langa asta cresc si performantele masinii. ...parerea mea. |
Quote:
cresterea puterii se simte! e marginala, dar musca mai bine. |
imi place ca ai gusturi bune si ti la imagine , adica , se vede dupa pozele si filmul foarte misto pe care l-ai facut cu evacuarea . ( foarte tare oprirea de la final :D )
PS: nu jigni e60 sau e39 pls :D |
Quote:
nu le jignesc, doar nu imi plac. sint chiar urite. dar mie in general nu imi plac masinile cu 4 portiere sau SUVurile. |
|
Cand vreodata vor auzi austriecii de gropi...eu ma uit si nu-mi vine sa cred.
Evacuarea, n-am cuvinte sta intr-un mare fel pe z4 + sound!:!: |
Quote:
abia astept sa vina jantele sa pun gume "normale"! este insuportabil. |
Quote:
|
Quote:
|
Pune o poza cu jantele care o sa urmeze...........
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2025 4Tuning