Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   E89 - Z4 DCT ALPIN WHITE - "my joy toy" (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/191874-e89-z4-dct-alpin-white-my-joy-toy.html)

Raz6633 03-09-10 12:40

Re: E89 - Z4 DCT ALPIN WHITE - "my joy toy"

Pai da.... intorc mai multi capetele dupa asta mica, decat dupa e46, pentru ca you murdered it cu folia negru mat :P

Hai ca a iesit grav, sa vedem dupa rodaj cum suna (desi 3.0 i6 clar o sa sune bine nu?)

///carbon 03-09-10 12:48

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3631368)
corect cu ce contine masina,ii senzatie nu poti zice ca nu,altfel ar fi si pacat sa dai pretul acela al masinii
dar eu ziceam ca totusi parea ceva mai personalizat ceva mai "vechi"
asa de ex orice cu bani poate sa isi cumpere(pana la urma sa si personalizeze)dar parerea mea este ca ii mai de effect cand vezi pe strada o masina din 2000 nu stiu cat(nu 2010)si sa zica lumea uite cum arata zici ca ii model nou sau eu stiu

in fine,tie sa-ti placa si sa ai parte de ea
eleroane si chestii de genul nici nu intra in discutie ca la bmw nu se practica;)clar
dar un e39,e60 sau orice alt model asemanator pe burta,jante buzate si restu ii peste,zic eu,dar e89 ramane o masina criminala pe moment fiind noua si atat eventual daca gasesti un chit mai apare dar greu de gasit sa si dea bine,niste jante pe masura si etc...

o parere personala

bafta

nu mi se pare ca ai dreptate!

Chiar daca ar fi 10 kituri pe piata tot m paket as alege!

Z4 va fi senzatie si in 10 ani! Lafel ca Z3!

Avand in vedere ca mie mi se par oribile ambele, si E39 si E60! Lasate pe burta sau stock! :)

o parere personala

world_eye007 03-09-10 13:04

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 3631369)
Pai da.... intorc mai multi capetele dupa asta mica, decat dupa e46, pentru ca you murdered it cu folia negru mat :P

+1

Oricum cu Z4 mergi pe calea cea buna ;) Se mai anunta ceva modificari in viitorul apropiat? :-P

///carbon 03-09-10 13:39

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 3631444)
+1

Oricum cu Z4 mergi pe calea cea buna ;) Se mai anunta ceva modificari in viitorul apropiat? :-P

Dupa ce am foliat-o a atras mai multe priviri! In austria nu era orice jaf foliat! Negrul mat inca este ceva exclusiv aici!!

Asta este parerea ta subiectiva razvan! ;)

dupa cum am scris citeva pagini in urma, jantele forjate pe 20" au fost comandate acum o luna! In ca 2 sapt sper sa leprimesc!! Hehe...

morpheusmaster 03-09-10 15:26

Pot sa adaug ceva? Ca o completare la cele spuse...

Nu mai exista kituri "rare" in ziua de azi...asta era acum 5/7 ani cand mai aparea cate un kit care era greu de adus...scump...etc. In ziua de azi exista kituri si kituri exclusiviste...diferenta o face pretul. Deci daca punga'ti permite poti avea orice kit vrei pe masina. Sau daca e sa o luam pe cealalta parte a expresiei "kituri rare" adica putin intalnite...de obicei (nowa'days) acelea sunt cele urate, hidoase...

Personal, tot pe M pack as merge. Iar legat de evacuare, exista o diferentiere clara intre evacuarile YED, PIlLOT & company...si evacuari gen EISENMANN, INVIDIA, MAGNAFLOW. Primele trebuie sa produca bubuiala, cat mai tare, cat mai groasa, sau cat mai asurzitoare si japan style pe cand a 2a categorie pun o amprenta muzicala proprie, de bun gust si pe langa asta cresc si performantele masinii.

...parerea mea.

///carbon 03-09-10 17:52

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3631759)
Pot sa adaug ceva? Ca o completare la cele spuse...

Nu mai exista kituri "rare" in ziua de azi...asta era acum 5/7 ani cand mai aparea cate un kit care era greu de adus...scump...etc. In ziua de azi exista kituri si kituri exclusiviste...diferenta o face pretul. Deci daca punga'ti permite poti avea orice kit vrei pe masina. Sau daca e sa o luam pe cealalta parte a expresiei "kituri rare" adica putin intalnite...de obicei (nowa'days) acelea sunt cele urate, hidoase...

Personal, tot pe M pack as merge. Iar legat de evacuare, exista o diferentiere clara intre evacuarile YED, PIlLOT & company...si evacuari gen EISENMANN, INVIDIA, MAGNAFLOW. Primele trebuie sa produca bubuiala, cat mai tare, cat mai groasa, sau cat mai asurzitoare si japan style pe cand a 2a categorie pun o amprenta muzicala proprie, de bun gust si pe langa asta cresc si performantele masinii.

...parerea mea.

bine spus... asa este!!

cresterea puterii se simte! e marginala, dar musca mai bine.

leonard 03-09-10 19:19

imi place ca ai gusturi bune si ti la imagine , adica , se vede dupa pozele si filmul foarte misto pe care l-ai facut cu evacuarea . ( foarte tare oprirea de la final :D )

PS: nu jigni e60 sau e39 pls :D

///carbon 04-09-10 19:56

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 3632185)
imi place ca ai gusturi bune si ti la imagine , adica , se vede dupa pozele si filmul foarte misto pe care l-ai facut cu evacuarea . ( foarte tare oprirea de la final :D )

PS: nu jigni e60 sau e39 pls :D

tanks mister...

nu le jignesc, doar nu imi plac. sint chiar urite. dar mie in general nu imi plac masinile cu 4 portiere sau SUVurile.

///carbon 04-09-10 21:18

poze, poze, poze...

http://s1.directupload.net/images/us...4/pn5tcv5w.jpg

http://s7.directupload.net/images/us...4/t5q5bbhx.jpg

Radu. 04-09-10 22:16

Cand vreodata vor auzi austriecii de gropi...eu ma uit si nu-mi vine sa cred.
Evacuarea, n-am cuvinte sta intr-un mare fel pe z4 + sound!:!:

///carbon 05-09-10 00:17

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 3634802)
Cand vreodata vor auzi austriecii de gropi...eu ma uit si nu-mi vine sa cred.
Evacuarea, n-am cuvinte sta intr-un mare fel pe z4 + sound!:!:

mam descurcat cu ea si in RO foarte bine. strazile in BUC sint chiar mai bune decit in viena. e catastrofa. mai ales cu RFL simti orice denivelare.

abia astept sa vina jantele sa pun gume "normale"! este insuportabil.

Raz6633 05-09-10 02:01

Quote:

Originally Posted by ///carbon (Post 3634977)
mam descurcat cu ea si in RO foarte bine. strazile in BUC sint chiar mai bune decit in viena. e catastrofa. mai ales cu RFL simti orice denivelare.

abia astept sa vina jantele sa pun gume "normale"! este insuportabil.

Da-mi voie sa te corectez, runflat-uri se numesc RSC-uri... asta este indicele lor. :P

///carbon 05-09-10 02:07

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 3635071)
Da-mi voie sa te corectez, runflat-uri se numesc RSC-uri... asta este indicele lor. :P

Pardon, RFT sau RSC!

lilimlk 05-09-10 17:21

Pune o poza cu jantele care o sa urmeze...........

///carbon 05-09-10 19:25

Quote:

Originally Posted by lilimlk (Post 3636251)
Pune o poza cu jantele care o sa urmeze...........

Cind le primesc, am sa postez!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:04.

- Copyright 2025 4Tuning