![]() |
Re: Golf 3 - OZZY
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
si fataaa:D
|
Quote:
|
Quote:
|
superba culoarea si kitul de america ...o toba noua ti`ar trebui ;)
|
7 Attachment(s)
Quote:
si ceva poze.A ajuns acasaaaa :X:D |
S-o stapanesti sanatos,ce zici de alte jante?
|
Quote:
|
Cu semnalizarile/falsurile ce vei face?
Cele de europa nu potrivesc la suporti si pozitia lor este foarte urata/ciudata. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
la semnal am polizat putin spatele la prinderea aia de intra in gaurile de la bara,falsuri inca nu am pus...DAR astea de europa sunt mai intrate decat cele de america,adica ramane un gol de 2cm intre el si marginea de la bara. |
Super culoarea , succes pe mai departe
|
Quote:
La proiectoare am preferat sa tai la reglaj decat sa tai bara. Tu nu ai nici macar unul din semnalizatoare cele oem? Bara fata si fagurele(poliesterul) sau potrivit pe intaritura metalica de la fosta bara sau o avea pe cea de America? Ps:mama ditamai textu.:lol: |
Se potriveste pe armatura, doar ca la suruburile de sub bara trebui sa te chinui, eu am prinso doar in cele 3 suruburi de sus (alea de sub grila).
Intradevar semnalele de europa stau putin mai impinse fata de cele america, dar mie imi place cum s-a asezat la mine. :rolleyes2 Este vorba aia: Romanul se pricepe la toate :lol: Romanul este inventiv. |
eu am bara fata cu armatura si spuma daia toate de america,semnalele sunt europa...le-am taiat putin in spate si s-au potrivit,dar nu sta fix acolo,caut de 2luni si nu am gasit:)) macar falsuri,nu proiectoare.semnale de usa si falsuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning