![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
ee ha ha tu repede
|
Quote:
|
la consum, te contrazic =)) :lol:
|
te plangi ca iti cunsuma golfu ? :))) nici nu ma mira , cand schimbi tot peste 5000 de turatii ma gandesc si eu ca papa mult . eu zic sa te calmezi cu bmw`urile ca abia intretii golfu .
|
ba mitza... de unde stii tu ca nu intretin golfu?
ca nu i-am facut gaura aia din prag? stai lin ca aia se face usor... pe mine ma enerveaza faptul ca m-am grabit cu cumpararea masinii motor mare, consum mare, putere mica... cred ca ajunge consumul de un vr6, dar diferenta este de 117 hp si nu stiu cati nm hai te astept in weekend care vine in Parang sa stam la o bere |
pai normal ca ai facut usor o gaurica din prag :))) eu tot nu inteleg cum iti poate consuma asa mult si cum zici tu ca e slaba , eu am vazut cum merg astea de 1.8 , am si condus si iti zic eu ca is spurcate si la demaraj si la tot . acu depinde ce ai tu sub capota :) . la un cip pentru reducere de consum si pentru cai in plus nu te`ai gandit ?
aa da , ti`am mai zis odata , nu stiu daca vin la Parang daca merg la mine la munte :P nu pot fi in 2 locuri :) |
Quote:
|
Quote:
|
eu am un 1.8 gt-u si nu ma plang de consum. consuma mai putin chiar decat vechiul cielo. incearca sa schimbi si u consumabilele poate se mai schimba situatia:D
|
Quote:
|
ti-am tr p.m sa nu poluam topicul. bafta cu masina andrei si daca poti incearca niste jante mai mari
|
Quote:
si eu am inteles ceva de reducerea consumului dupa cip dar daca mergi batraneste... eu asta vreau... merg usurel si sa-mi consume putin cand ma dau la ea prin oras sau pe aero, poate sa imi consume cat vrea, nu ma intereseaza consumul in momentul ala... sa suga in ea cat vrea :lol: am inteles ca asa e si cu turbo... daca mergi calm iti ia mai putin... corectati-ma daca gresesc |
ai ajuns la 15% ma?:))
|
sper ca nu... :))
am sa-i fac odata consumu` vineri plec la drum lung cu ea si am sa-i fac exterior si are cineva idee cum pot lega termocupla pe direct? am sa urc cu ea offroad si imi fierbe apa in ea... |
2 Attachment(s)
smd-uri pe pozitii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning