![]() |
Re: E 30
pai ia si fa-ti si aripile si va cadea spoilerul la linie!
|
Quote:
|
Frumos fostul HAi!
|
tare rau daca vrei iti dau tie dacia aia grati sa ai cu ce te duce la scoala :P M-ul ala e criminal dar.... sa te apuci sa umfli aripi si.... neahhhh.... M-tech 2 as pune in orice clipa dar nu am gasit...decat pt 4 usi atat ce sa fac sa mai pun 2 usi :))))
|
1 Attachment(s)
frumos hai-ul eu cred ca este foarte dragutz asa cum era inainte....nu-i face modificari este prea tare asa!!!!si tot albul perlat:)
|
maroo,cum arata masina inainte arata foarte bine-finutz :-) .cat despre m tech 2 pentru 2 usi....vorbeste cu sad-u (x-ray-eyes).s-ar putea sa gasesti solutia,daca nu vrei neaparat kit-ul original(nu cred k mai are kit-ul din plastic, original,dar il poate face din fibra-stiam ca are matrita de la el)
|
nu vreau fibra ori pun original ori mai bine deloc....luni o sa bag masina in service si pana vineri cica s-ar putea sa fie gata ..... maine o sa o scot la o mica plimbare o sa incerc sa fac un film ceva pt ca este comica rau in ce hal arata :)
|
eu spun sa te inarmezi cu rabdare, niciodata nu ti-o termina in termenul pe care ti-l spun la inceput...
sa speram ca o sa fii tu mai baftos ;) |
o poveste frumoasa pentru un urs frumos...te voi urmarii in continuare..sa vedem noutatzi
mai furam si noi idei...:P |
frumos facut bmwu,multzi bani da shi mai mult timp investit.continua tot aja dak itzi place,nare rost sa t dai batut acuma ;) dute shi fale panarama in fiecare zi la aia pana itzi fac mashina cum era:D mai posteaza c ai mai facut,poze ceva c mai ai.bft
|
1 Attachment(s)
o poza de pe timpuri :)
|
Foarte reusita masina, felicitari proprietarului 8)
|
Quote:
|
O masina nu se face batand din palme si postand pe forumuri.
|
Sa inteleg ca se umbla la motor?Sa ii dai si adresa mea mosului:-P !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning