![]() |
Re: Scoala de soferi !
Unde se face scoala asta... sau cui ii e destinata ? Si ce trebuie sa faci pe platoul inghetat ?
|
cerculete :lol:
|
sa nu faceti scoala pe dacie..:(
|
bagamiashi in ele contraventii si cine le-o ginit asa de incurcate!!!! mi-am cazut ieri examenul (al 2-lea ca asa se da la mine la scoala 2....):boxing: cu 21 de puncte din cauza la beliturile alea de contraventii si infractiuni ... mor de ciuda :cry2:... din fericire pot sa il dau astazi(peste o ora din nou si de il pic iara ma sinucid....:evil: asa ca ma bag la toceala de puncte si contraventii si ...
|
Quote:
trebuia sa intrebi inainte :D am facut la contraventii (infractiunile erau super simple) de mi s-a urat. tocmai din cauza asta. bafta la examen !!!;) |
Quote:
faza era ca nu prea am invatzat acea sectiune ca am zis ca ma descurc eu cumva... dar astazi la scoala am bagat taota ziua numa contraventii si infractinui si se si vede rezultatul :P |
felicitari omu'.. iti tin pumnii pt mai departe, sa te vdm odata cu permis ;)
|
cum adica ai picat si tot in aceeasi zi ai dat iar ? wtf?
|
o intrebare> stiti cumva dc se poate da cu trei luni inainte de a face 18 ani? io tot am intrebat si unii mi-au zis ca se poate alti ca nu
|
ca sa se poata da? scoala se poate incepe inainte
de ex eu am inceput ieri si fac 18 ani in martie pana nu faci 18 ani nu potiu depune dosarul |
Care e faza cu intrebarile la chestinoar ... sunt mai multe , mai putine ?
|
tot 26 numai ca sunt si din noul cod...
|
scoala de soferi se poate incepe cu 3 luni inainte examenul(cu politia) il poti da cand ai 18 ani si o zi... cu scoala banuiesc ca poti sa il dai si cu 3 luni ianinte da nu te ajuta cu nimic... si chestionarele sunt tot la fel procedura e tot la fel doar ca sunt unele mici modificari in codul rutier :)
|
deci sa inteleg ca nu dai sala si nici traseul?
|
Vlad poti da traseul park inaite cu 3 luni , dar doar cu instructorul . Sala nush :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning