![]() |
Re: Porsche 924
super aiurea eleronul ;)
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti ? (scz de offtopic)
|
ar arata mult mai bine fara teshiturile alea oblice de jos(sau poate altceva in locul lor)...parerea mea :)
|
da mai trebuie muncita ...si chinuita...masina asta nu ma vrea deloc..trebuie educata prin bataie..
|
70XAN e un 924 din 84, reconditionat in proportie de 80%, are totul stock pe el, mai are nevoie doar de o vopsea si de mica atentie la interior. e facuta din 2 masini practic, nu are alta punte, are flanse de 50mm pe spate.
si da, cele mai multe 924 din bucuresti sunt praf. sunt prea putini oameni care au curaj sa faca un 924 asa cum trebuie, drept urmare cele mai multe sunt cazaturi. |
sa stii ca asa e si culmea 924 nu mi se pare o masina greu de intretinut.Piesele se gasesc in mare parte si sun accesibile ca pret, ma refer la partea de suspensii si amortizoare,electrica, la motor sunt ceva mai scumpe dar alea nu pica prea des.Respect pentru cei care le tin din scurt :)
|
eleronul ala e aiure,parca vrea sa zboare,planeze...
|
Care din eleroane?Al masinii sau matza?
|
masina asta nu e de vanzare pe autovit acum????
|
Din cate stiu eu sta in curte sub prelata.
|
eu o stiu in Titan in fata unui bloc
|
Cred ca vorbim de 2 masini diferite.
|
Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care incearca sa faca imposibilul cu marca asta. Ca idee, am si eu un 924, dar din 82 si daca stiam ce ma asteapta restaurarea lui, ca asta pot spune ca fac, nu cred ca ma apucam de treaba. Si ca totul sa fie ok, am inceput cu motorul, care e si cel mai scump de facut. Contrar tutror parerilor, nu se gasesc decat garniturile din gama VW, aproape toate componentele sunt numai pt Porsche. Dar e suficient sa imi amintesc cum mergea, asa distrus cum era si tot nu renunt. Chiar am de gand sa fac ceva frumos cu el, dar poze inca nu va dau, nu e nimic spectaculos de vazut in stadiul actual. Bafta la toti
|
bafta cu porcul tau, daca tot ai desfacut motoru fa shi un "port matching" la admisie shi evacuare...fa shi scaunu la supape in 3 unghiuri.....pune injectoare noi...verifica sa mearga injectzia la presiunile care trebuie shi...o sa ai surprize placute in ceea ce priveshte performantza ;)
|
frumoasa masina....bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning