Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/187723-seat-leon-cupra-vs-tractiune.html)

razvanxx 16-08-10 21:44

Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 3589330)
S-a mai schimbat ceva in setup de acum aproximativ 1 luna?

s a schimbat benzina , locatia si soferul (fara sa fie cu suparare pentru Gabi)!!!:twisted:

cristi_407 16-08-10 21:50

Ii mai lipesec cateva piese Gti ului pt 400 de m..dar oricum...Trage bine Seatul..

lascarica 16-08-10 22:23

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3589990)
Ii mai lipesec cateva piese Gti ului pt 400 de m...

Va beneficia de acele piese masina pana la Tg.Secuiesc ? O sa fie prezenta acolo?

cristi_407 16-08-10 22:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 3590080)
Va beneficia de acele piese masina pana la Tg.Secuiesc ? O sa fie prezenta acolo?

Nu cred..Cam s-a incheiat sezonul curselor pt el..Rula la peste 500nm cu ambreiaj stock..

lascarica 16-08-10 23:23

Scuze razvane ca tot postez offtopic..insa cristi,legat de poza..:lol: ..

1- e slab realizata,nici o portiune din suprafata ambelor masini nu este perfect sharp.. pt panning,e nevoie macar de un punct,indiferent de axa procedeului...eh,binenteles,pe aici obiceiul e sa apara poze photoshop..:lol:

2- Din pacate nu e relevanta ,asa cum poate s-ar dori, legat de diferenta dintre masini privita ca si performanta,neexistand nici un reper oficial ori neofiocial in cadru. Cadrul poate fi la 50m de start sau la fel de bine,la 300m de start...Potrivit unghiului,arata doar ca la un moment dat,golful se afla cu bara fata la nivelul barii spate a seatului.

cristi_407 16-08-10 23:29

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 3590204)
Scuze razvane ca tot postez offtopic..insa cristi,legat de poza..:lol: ..

1- e slab realizata,nici o portiune din suprafata ambelor masini nu este perfect sharp.. pt panning,e nevoie macar de un punct,indiferent de axa procedeului...eh,binenteles,pe aici obiceiul e sa apara poze photoshop..:lol:

2- Din pacate nu e relevanta ,asa cum poate s-ar dori, legat de diferenta dintre masini privita ca si performanta,neexistand nici un reper oficial ori neofiocial in cadru. Cadrul poate fi la 50m de start sau la fel de bine,la 300m de start...Potrivit unghiului,arata doar ca la un moment dat,golful se afla cu bara fata la nivelul barii spate a seatului.

Am pus informativ poza..distanta parca a fost mai mare intre seat si golf..

bitnet 17-08-10 18:18

1 Attachment(s)
Fisa dyno Seat-ului:

TIGER Cupra/GTC 17-08-10 18:45

una dintre victimele seatului la vatra dornei a fost si un bmw e30 motor 2,7 cu TURBO

Brotanel_01 17-08-10 19:36

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3590104)
Nu cred..Cam s-a incheiat sezonul curselor pt el..Rula la peste 500nm cu ambreiaj stock..

Deci nu o sa fie prezent la Tg Secuiesc ?

cristi_407 17-08-10 19:48

Quote:

Originally Posted by Brotanel_01 (Post 3591865)
Deci nu o sa fie prezent la Tg Secuiesc ?

Nu cred..azi si-a comandat ambreiajul..dar nu are timp sa il monteze sa fac rodaj etc..Vb de Gti ul Revo..

lascarica 17-08-10 22:20

Vino la noi la garaj, montatul in aceeasi zi daca vii pana'n 12 (sau chiar si peste...in functie de chef:lol:) ..rodajul?! ...nu prea stiu multi sa faca rodaj la..ambreiaj..eu nu am facut, e pe padele si e totul ok for now..de vreo 2ani..:)..insa daca tii musai sa-l "rodezi", un mod extrem de potrivit ar fi drumul pana la Tg Secuiesc..:) ...Oricum,nu castiga nici un fwd grupa...este e30-ul lui iulica in grupa:???:.

bobiMOM 18-08-10 00:23

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 3591763)
una dintre victimele seatului la vatra dornei a fost si un bmw e30 motor 2,7 cu TURBO

Hmmmm, cumva unul negru mat? Ca dc e vb de ala mi-e cam greu sa cred!

razvanxx 18-08-10 00:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3592532)
Hmmmm, cumva unul negru mat? Ca dc e vb de ala mi-e cam greu sa cred!

nu stiu daca vb de aceeasi masina dar e30 ul era negru mat cu nr : IS-39-TED . cel putin la Vatra Dornei seatul a mers mai tare ! aceasta din poza este masina.

bobiMOM 18-08-10 01:19

Quote:

Originally Posted by razvanxx (Post 3592555)
nu stiu daca vb de aceeasi masina dar e30 ul era negru mat cu nr : IS-39-TED . cel putin la Vatra Dornei seatul a mers mai tare ! aceasta din poza este masina.

Da, chiar de asta vb....ce sa zic decat Felicitari!;)

Din ce stiam eu tragea destul de bine mashina si d-aia am intrebat!

Bafta in continuare!

razvanxx 19-08-10 00:56

de azi seatul a schimbat proprietarul. sper sa fie si de acum inainte intr o forma foarte buna si mereu pregatita de curse! :-)

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning