![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
ramane la aprecierea lui, dar cu 1 mil sa zicem scapa, asa daca il opreste da ceva si ramane cu el pe masina sau il da jos, dar tot ii da ceva sau ramane fara si sa ramai fara talon pt 1 mil mai bine...(parerea mea)
|
Quote:
Curând... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ma bucur ca ai ales omologarea, Mihai da:lol:, asa te poti opri chiar langa ei, majoritatea sunt intelegatori in priviinta la ce nu se poate omologa, dar daca ne prind cu ceva ce putem omologa si nu le face, crede-ma am patit-o cu folia pe spate, m-ai bine ma lipsesc:))
bafta la tot ce ti-ai mai propus!!! |
succes in continuare chiar imi place cum a evoluat pana acuma:D
|
Quote:
Quote:
Eu sunt fericit că tot ce am făcut e în premieră pentru mine, ca atare sunt amator în tot ce am făcut la mașină. Totul a fost făcut pentru prima oară și de aceea mă declar super mulțumit, pe lângă asta am mai ieșit si foarte ieftin... atât la capotă sau folii, cât și la colantat... Nu credeam c-am să ajung totuși aici :D |
N-am decat cuvinte de lauda pentru masina ta si pentru tine..o sa ajunga si mai bine masinuta asta in final :D
|
Quote:
Astăzi am sunat la RAR şi mi-am făcut programare pentru omologare culoare. Cică costă până-ntr-un milion toată chestia... Acum, întrebarea este: se vor lua de capotă? |
Probabil ca da...
|
Quote:
|
bad-boy huh? 85% sanse :) Daca reusesti sa treci de identificare sau ce e, zici si pe aici. poate reusesc si eu ceva... Eu aveam de gand sa trec fara manere, dar... nu am mai trecut :rolleyes2
|
Quote:
|
Daca faceti asta, sa faceti intai semne cum veneau la inceput sa nu va chinuiti dupa sa le aranjati. sper ca ai prieteni cu ticozauri visinii :lol:
apropo, a iesit bine masina, imi place cum da negrul asta mat1 |
Quote:
Iar tu nu ai trecut fara manere de rar? sau? :-s Quote:
Quote:
La 13:30 am programare, ce sa fac baieti??? Ca o consolare... la mine nu e asa fioroasa, poate nu baga de seama astia.... :D Dar-ar norocu' peste mine! |
succes axxo sa il treci:) le spui ca asa ai luat masina cu capota prelungita:lol:
|
Quote:
Mulţumesc, sper să nu bage de seamă totuşi ! ...mama lor ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning