Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Bagged (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/186089-e46-bagged.html)

TM 77 ADF 15-08-10 18:35

Re: E46 - Stanced

cu placere...si alta data...8) e nebun marinu :)) asa e el in lumea lui

tupeu 15-08-10 18:56

:)) ...

Marian_nebunu 15-08-10 20:13

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3587306)
:)) ...

prietene stiu ce inseamma stanced =)))

am vrut sa pun semnul intrebarii nu semnul mirarii :)))

am pus doar o poza cu a mea cat de joasa era :) vad ca pui cheile sub masina :D mie nici alea nu mi-au incaput pentru o zi :D DUPA am pus arcurile la loc !!! pt k nu am putut iesii din parcare :D aveam 2 degete sub ea la prag..si un deget din baia de ulei !!! am mers pana la big si striga lumea ca ies scantei de sub ea loveam cu traseul de tobe pe denivelari :D:D:D:D....

ASA CA INCA NU E FOARTE JOASA !!! MAI MERGE :D...ASTA MI-AR PLACEA SA VAD LA MASINA TA ...MAI JOS !!! PT K IMI PLACE MULT MASINA :D...ITI URMARESC TOPICUL DE CAND AI POSTAT !!

BAFTA SI URMARESC IN CONTINUARE MODIFICARILE !!!

LASO MAI JOS CA TE :pistoles:

tupeu 15-08-10 21:38

Mersi de aprecieri
atat vreau sa spun k in momentu in care va avea "aere" masina, atunci va fi joasa de tot, adik 0mm :) dar no comment despre subiectu asta k nui momentul (ink :->)

TM 77 ADF 15-08-10 22:03

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3587497)
prietene stiu ce inseamma stanced =)))

am vrut sa pun semnul intrebarii nu semnul mirarii :)))

am pus doar o poza cu a mea cat de joasa era :) vad ca pui cheile sub masina :D mie nici alea nu mi-au incaput pentru o zi :D DUPA am pus arcurile la loc !!! pt k nu am putut iesii din parcare :D aveam 2 degete sub ea la prag..si un deget din baia de ulei !!! am mers pana la big si striga lumea ca ies scantei de sub ea loveam cu traseul de tobe pe denivelari :D:D:D:D....

ASA CA INCA NU E FOARTE JOASA !!! MAI MERGE :D...ASTA MI-AR PLACEA SA VAD LA MASINA TA ...MAI JOS !!! PT K IMI PLACE MULT MASINA :D...ITI URMARESC TOPICUL DE CAND AI POSTAT !!

BAFTA SI URMARESC IN CONTINUARE MODIFICARILE !!!

LASO MAI JOS CA TE :pistoles:

fraticaaa, esti nebun oricum tu, esti in stare sa scoti si arcurile si telescoapele, si sa sudezi 4 tzevi in loc... :))) fa chestia asta cand ninge, face un ban gramada :))

Marian_nebunu 16-08-10 07:56

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 3587732)
fraticaaa, esti nebun oricum tu, esti in stare sa scoti si arcurile si telescoapele, si sa sudezi 4 tzevi in loc... :))) fa chestia asta cand ninge, face un ban gramada :))

nu am putut sa ies din fatza blocului :(...din parcare :( si am ridicat-o la loc :))...

daca as putea(as avea bani) mi-as face o masina sa merg cu ea taras =))) sa frece rau :)) joasa joasa joasa :D:D:D as fi in stare,doar daca as avea bani,,,recunosc !!!

cand ninge nu mai merg cu nici un BMW le-am lovit pe amandoua !!! pe a3 nu o mai scot !

alexufo 17-08-10 00:45

aceeasi problema..banii!!!!!!!!!!!! tupeu... am avansat la praguri...la ora asta:))) vezi maine

pwr_bz 11-11-10 16:24

Noutati ceva?

tigermotorsport 11-11-10 16:30

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3804005)
Noutati ceva?

nu stiu cand o sa puna poze, da o sa fiti placut surprinsi:)

LINKA01 11-11-10 17:51

Salut! Poti sa imi spui si mie cu ce vopsea ai vopsit jantele?

SAX1987 11-11-10 17:59

Quote:

Originally Posted by LINKA01 (Post 3804217)
Salut! Poti sa imi spui si mie cu ce vopsea ai vopsit jantele?

Sunt polishate !!

tupeu 11-11-10 19:07

da, sunt polishate si sunt de vanzare :)
le vand cu cauciucuri foarte bune, sunt cu valve ascunse,
la pachet dau si 2 seturi de distantiere omologate de 15mm si 20mm cu prezoanele incluse
mai multe informatii va pot oferi pe privat :)

P A K E 12-11-10 19:55

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3804022)
nu stiu cand o sa puna poze, da o sa fiti placut surprinsi:)

Eu sunt foarte foarte curios! Si m-as bucura sa fiu surprins! :lol:

tupeu 14-11-10 20:32

1 Attachment(s)
inca nu mi-a ajuns laptop-ul dar voi posta de pe telefon o poza cu ce am terminat (provizoriu :) pt ca trebuie sa le copiez inca odata sa fie mai 'curate' :D )
in mare am facut pragurile, am vopsit stopurile rosii, am eliminat liniile de sub stop-uri pe care aveam eu boala de multa vreme :), portbagaj tip csl cu emblema pastrata.
cred ca urmatoarea lucrare va fi la bara spate, refacut oglinzile si o buza suplimentara pe fata :d , sper pana de sarbatori sa finalizez cat mai multe din ce mi-am propus
va doresc un inceput de saptamana placut :)

tupeu 14-11-10 20:51

2 Attachment(s)
inca 2 poze :)

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning