![]() |
Re: Stickere 4tuning
salutare ...am facut si eu comanda de cateva stickere..si nu au ajuns nici pana acum..sunt nerabdator..:) Mai imi trimite-ti?
|
si eu am trimis adresa mea cu numele cu tot as vrea sa stiu cam in cat timp imi puteti trimite sau ati trimis??
|
.... eu am facut comanda de 1 sapt si ceva si inca nu mi-au venit :(
|
eu am facut comanda la tricuo si stikere ... si mi-au venit in 2 saptamani .. de la data cand mi-au confirmat ca le-au trimis
|
am si eu neaparat nevoie de multe stickere 4tuning suntem mai multzi din oras care vrem cum pot intra in posesia lor? sunt din botosani le platesc nu`i problema
|
Vreau si eu 1 sticker pls cum pot sa fac comanda ???
|
Dar de ce nu mai faceti stikere care se lipesc pe interior?Zic faza asta pentru ca pe al meu nu l-am mai gasit azi dimineata,probabil ca m-a lasat fara el vre-un puradel ca si in cazul lui leutzu dar norocul lui a fost ca l-a prins dar eu pot doar sa-i fac toata familia sa sughite:mad:
|
intr-adevar ... cele care se lipesc in interior ar fi mai practice ... sa zicem ..
|
daca vin vineri la sediu 4t gasesc pe cineva?... vreau si eu cateva stickere pt Insane Racers
|
cred ca cea mai buna idee este cea de aa pune 1-2 stickere in fiecare revista
|
Quote:
|
ok... multumesc RoSonic... daca e pls cand sunt gata imi spuneti si mie :d.... iti multumesc anticipat
|
mad_mike si bogdan C.E.T. au dreptate... faceti stickere care se lipesc pe interior, si puneti-le in revista... zic io k e timpu pt un "cadou" de genu asta la revista... si nu uitati de calendar ;)
|
frate ce sa faci cu calendaru' acum ? la anu..prin decembrie se dau calendare ..of doamne
|
nu spun cu rautate...dar poate intr-un an maxim 2 o sa ajungem sa cerem si agende...eventual caiete pt la scoala...si...rechizite
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning