![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
Cum se face angel eyes?ma puteti ajuta...
|
Angel eye le poti face cu brushu daca te pricepi sau sa cauti pe net masini care au faruri angel eye si decupezi de acolo ,lipesti ( peste masina care va fi tunata ) , ajustezi sa iasa bine si cam asta ar fi . Sper sa-ti fi fost de folos ...
|
Leul mersi pt ajutor...din pacate nu ma pricep la brush,asa ca trebuie sa iau de pe alte masini...
|
2 Attachment(s)
Care ma ajuta si pe mine plsss????as vrea sa bag plasa in spoiler...da as vrea sa imi zica cum sau sa imi face niste PAINT SCREEN`uri cum sa fac.va rog un ajutor
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine imi poate zice si mie cum fac sa nu mai fie umbra la masina albastra .. se vede mai bine in poza :D
|
2 Attachment(s)
pai...ca sa nu stai sa selectezi umbra..pt ca e destul de greu de facut avand in vedere ca nu are un contur clar....selecteaza toata partea de sub masina...dai Copy/Paste si dai Hue/Saturation...in felul asta se va schimba doar ce e colorat din partea aia...adica umbra..pt ca restul podelei e cu gri si o sa ramana la fel.......incearca si vezi daca iti iese...varianta pe care tocmai ti-am zis-o e pt cazul in care vrei sa o faci de culoarea masinii umbra...daca o vrei incolora da un desaturate dupa ce dai copy paste si o sa fie fara culoare...:D --> Uite cam ce ar iesi :arrow: :arrow: Prima poza cu HUE/Saturation, iar a 2-a cu DESATURATE
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
am si eu o intrebare de viata si de moarte :-P
Cum se deseneaza (manual-cu creionul pe foaie) 3 sfere tangente intre ele??? Sper sa-mi vada si TopArt postul si sa-mi raspunda daca stie... |
indiferent cum t uiti la o sfera, in spatiu se vede k un cerc... conteaza cum ii faci hasura :)
|
nu asta e problema...ci cum le desenz tangente, cercuri sfere, emisfere, orice or fi ele :???:
|
trasezi elipse la mijlocul sferei p orizontala si desenezi sferele astfel incat elipsele sa fie tangente :p
|
Quote:
.................................................. .................................................. .................................................. .............................. tu si sferele tale "cotangente" , ca n-am inteles nimic |
dak tu nai inteles nu inseamna k nici ceilalti ... dak e nevoie o sa fac o skitza :p
|
m-ar ajuta enorm...mai ales liniile de constructie :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning