![]() |
Re: Club Clio
Salutare si sedere placuta pe forum noilor veniti. Ideea unei intalniri e super si sper ca daca aceasta va avea loc sa fie dupa jumatatea lui septembrie, inceputul lui octombrie ca sa pot veni si eu. Bafta!
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de jantele astea? Sa le iau?
|
Quote:
|
DAP..le-am gasit in niste bani buni...ce parere aveti...sunt marfa? le iau sau nu?
|
Stie cineva ce semnificatie are simbolul jb1s09 de pe o cutie de willi. Ce rapoarte si ce grup are? o fi mai "scurta" sau nu decat jb3048 de pe 1.8 16v?
Multam. |
ce inseamna RNA ca m-a intrebat multa lume si nu am stiut ce sa zic? :)
|
Hai ma dati-va o parere la jantele astea...le iau sau nu?
|
sunt dotz daytona? ia-le frate fara sa stai pe ganduri daca pretul merita...
|
dc pretul merita! ia-le dar U cum ai prinderea cu 4 sau 5 prezoane? mie unu imi plac! sunt misto!
|
GATA...au venit...ma duc acum sa le iau! :D:D:D
|
oho....congrats...poze repede...:D
|
NightRider, acum am observat ca masina ai incaltat-o cu pneuri Nokian. Cum sunt ? sunt mai aderente decit cele care le-ai avut anterior?
|
numai cuvinte de lauda am pt nokianuri, sunt NRVi, vara, ff bune, fata de contiurile standard, sunt mult mai sus astea, mai ales acuma cu suspensia sport, am profitat la max de aderenta...le recomad cu caldura...:)
|
Quote:
sa le stapanesti sanatos. |
maine imi scot masina!!! pe linga faptul ca mi-au schimbat cutia, kit ambreaj, volanta, electromotor, mi-au adus motor nou nout(mai putin chiuloasa) asa ca de maine "sa sune tobele"
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning