![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
2 Attachment(s)
si cam asta este rezultatul final astept comentarii....mai lipsesc doar fustele de pe bari alea vor veni candva sapt viitoare :)
|
Bravo Zuzu, e foarte foarte bine, felicitări pentru maşină :)
|
E foarte foarte foarte frumoasa.. ti.am urmarit topicul de la inceput si nu imi pare rau pt ca a iesit ceva foarte frumos. Culoarea e dementiala si ii sta bine si cu plafonul negru. Acum abia astept sa soseasca primavara sa o vad cu jantele pe 18"..apropo de jante..eu te sfatuiesc sa nu le vopsesti! cel mai bine ar fi sa le dai un polish:oops::oops: Felicitari pt masina!! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!!!:D:D
|
super a iesit!tot respectul!
culoarea este superba scoate liniile masinii in evidenta! singurele obiectii dupa parerea mea cred ca ar fi dat mai bine cu manerele si chestia aia de pe portbagaj :D albe!in rest super! cred ca acum ar merge farurile pe fundal negru daca se pot face astea si stopurile! |
superba, fustele le faci si pe ele in culoarea masinii sau le lasi negre ?
|
multumesc baieti pentru aprecieri.
@vladigrec fustele vin vopsite in culoarea masini. @JusT_SaY_BoBo : mie unu imi place mai mult asa pe negru si iti spun si de ce pentru ca am vrut sa mai am unpic de negru pe masina nu numai pe plafon ,parerea mea ca iese mai mult in evidenta albul acuma decat daca erau clantele albe asa parca e mai interesant... |
ai dreptate..trebui si cateva elemente negre ca sa se vada contrastul si sa scoata albul in evidenta:-) folie pe geamuri ii pui?
|
3 Attachment(s)
foarte bine a iesit masina si cum a zis colegu mai sus iar sta bn daca ai vopsi fustele albe ar face barile mai mari :D
|
fustele vin vopsite in culoarea masinii...mersi ptr aprecieri..
|
dai un polish la celelalte jante si sus cu ele si va arata woooooooooooow:):)
felicitari |
2 Attachment(s)
ink 2 poze cu masinutza si cu surioara ei(masina lu prietena) a venit si fusta din fatza trebe doar vopsite si puse sus va doresc sarbatori fericite si multa sanatate
|
E frumoasa masina 8) ! Am vazut-o azi prin trafic.
Jantele alea de skoda...:-P :0 Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii! :) |
4 Attachment(s)
in plin sezon de iarna asa arata murdara:)) mersi baietzi sarbatori fericite si un an nou de 1000 d ori mai bun ca asta
|
ceva modificari de curand?......ca vad ca nu ai mai postat......
|
de curand nu prea am facut modificari mai nimik a primit o finala noua o intermediara noua in rest nimik astept sapt viitoare sau cealalta depinde d vreme sa vopsesc jantele sa le pun sus si fustele mai trebuiesc vopsite...in rest strang bani de faruri folii stopuri si parbriz nou :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning