![]() |
Re: Multa munca pentru o...pisi...
Mihaie daca nu ma insel pisicutza ta a fost si la niste tiganii in buzau!!!Akum nu mai stiu daca fost inscrisa pe buzau sau ....!! din curiozitate uitate pe carte!!!Stiu ca se lauda un prieten de akolo ca era sofer pe ea!De fapt pe o pisicutza la fel!!Ce la fel,identica!!!!Sa speram ca nu e vb de aceiasi masina daca am dreptate inseamna ca ai muncit mult la ea!!!!Bafta
|
Quote:
|
pai...identica cum arata cand am luat'o sau cum e acum...?
|
Identica cum arata atunci nu cum arata akum!!!!Nu mai stiu stigur dar cred ca cu nr de dolj era!!!Am sa vb cu prietenul meu sa vad!!!Stiu ca a scapato fara ulei o data si au facut motorul la ea!!!!Posibil sa ma insel ca e tot aia dar arata identic identic cu masina cumparata de tine!!
|
ms oricum de informatie....da' conteaza mai putin...tablaria am refacut'o de mult...iar motor ala l'am si dat....(dupa ce am shimbat chiuloasa si kit'u de ambreiaj)...si mergea bine...
|
Uite mie unu imi este mila cand vad ca ajunge o masinutza ca aia sau si alta la fel tunata si niste prostii de tiganii cu 2 clase isi bat joc de ele!!!Bine ca ai pus si u pasine ca si altzii!si pe langa pasiune se vede mereu ca trebuie si banii!!!Ce mai vrei sa ii mai faci akum????Super rosu ala!!!!;)
|
Yo as vrea si mai sunt multe de facut...ramane de vazut ce si cum
|
2 Attachment(s)
......:p......
|
tare frate...:)
in leg cu rotile din spate...sunt aceeasi marime ca cele din fata, nu? se vad cam inauntru...si as propune un set de distantiere... in rest...totul e ok :P bafta in continuare |
Yo mi'am propus alt set de jante :p
|
sunt aripile de spate umflate mult pt jentile astea care sunt doar de 7j...
|
aha...pai si nu poate fii puse 2 distantiere doar pt rotile din spate?
te ajuta si la stabilitate... ;) |
stiu da' e veche problema cu prezoanele....
|
:P scuze...
chiar nu stiam... |
cred ca e cea mai tare "pisi" la ora actuala din craiova !!! nice work... keep it going...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning