![]() |
Re: Golf 3 - '93, SJ 03 VAA
si daca iti iei vectra o modifici si pe aia sau ai obosit de tuning(ceea ce nu cred ca ii posibil pt cineva care are tuningu in sange)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Intre timp ... m-am scapat de oglinzile alea de tot rahatu`.. am revenit la original... am montat si o toba finala.. am schimbat bara fatza.. si am pus una originala(incepe sa zambeasca golfuletzu..ii place mai mult cu originala)..si saptamana asta.. o sa primeasca 2 aripi fatza "clean"... poze.. momentan nu am dar o sa revin cu poze calde..atasez 2 poze cu golfu vazut de la inaltime..:D si era sa uit ..am aruncat si eleronu`..
|
bine ca nu o mai vinzi, si dupa modificarile care zici ca vor urma , ai luat-o pe calea cea buna ... bafta multa si rabdare cu tuning-ul !
|
5 Attachment(s)
Cateva poze..facute pe fuga...cu bara..se pot observa si oglinzile..care trebuiesc vopsite..Finala..si o aripa RAT Style:lol: in curand masina va intra la vopsit...
|
Quote:
|
la cat ai lucrat la ea nu te-o lasat inima sa o dai:P
spor in continuare si arata bn stok cu buza vr6 mai ales la tn k is si suspensi sport |
1 Attachment(s)
Update :twisted:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
... dupa o zi grea de munca..am reusit sa schimb aripile..si sa montez buza Vr6..scuzati claritatea.. o sa revin cu poze mai clare..urmeaza semnalizarile din bara..doar ca trebuie sa le modific..:twisted: nu scapa nici o piesa de pe el pe ce sa nu pun mana..:lol:
|
vreau si eu un sticker cu Low Familia...de unde gasesc?
|
2 Attachment(s)
Low Familia..
|
Quote:
|
jantele tu leai vopsit sau cn ti lea vopsit?
|
Da eu mi le-am vopsit :-P de ce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning