Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

broncos emx 29-07-06 18:34

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

nou....usi spate pop-up si porbagaj......motorashe de inchidere adaptate pe tija de deschidere a usii.....a iesit super

Turbo110 29-07-06 19:03

sper sa nu fiu inteles gresit si nici sa nu se ia drept invidie...Masina e curata chiar frumoasa pot spune ....Dar nu are nicio legatura cu perfectiunea !

geo2002 29-07-06 22:46

In caz ca unii nu stiu e vorba de perfectiunea masinii in viziunea proprietarului.Asa k nu va mai da-ti cu parerea in legatura cu ce inseamna perfectiunea.Fiecare are viziunea lui asupra perfectiunii

broncos emx 01-08-06 10:41

Quote:

Originally Posted by Turbo110
sper sa nu fiu inteles gresit si nici sa nu se ia drept invidie...Masina e curata chiar frumoasa pot spune ....Dar nu are nicio legatura cu perfectiunea !

''catre perfectiune'' omule,poate n-o sa ajunga la perfectiune....ca n-am zis ca e gata....da cand osa bagi si tu in mashina cel putin cat ai dat pe ea osa vb altfel...sper ca stii si tu ce inseamna o investitie in mashina...

broncos emx 01-08-06 10:45

am mai zis frate,dc aveti ceva de zis in legatura de zis cu mashina,no problem,critici,defecte,imbunatatiri,da nu ma luati pe mine cu teorie tampita despre petfectiune,in cazu asta facem un topic despre perfectiune,luam definitia si discutam pe tema asta cat vrea pipota voastra......

Turbo110 01-08-06 18:09

imi e sila sa iti mai raspund ! dar o fac ....a fost o critica vezi ca te contrazici singur si nu da bine aici pe siteul asta plin de cunoscatori si actori in lumea curselor ! !

geo2002 01-08-06 20:57

Quote:

uau doamne cat de frumoasa este tot imi doresc este sa o pot face si eu la fel ca a ta felicitari ....chiar ai atins perfectiune...cred ca ai prins-o de picior

Mai degraba tu te contrazici singur.Mai citeste ce ai scris inainte si dupaia sa le spui la altii k se contrazic singuri

dubmaniacks 01-08-06 21:24

masina e marfa rau ... mai ales cand ma gandesc la investitie ...

Nu vb fara cap ... tocmai investesc euroi intr`un golf2 din 84

Iar cei care nu ati facut asa ceva niciodata ... NO COMMENT :)

mane golfu 2 arata f.bine ... si nu trebuie sa va luati in gura pt o prostie :)

unii fac pe marii romani = au o explicatie mai buna mereu ...

i don`t give a *** pe astfel de bariniacs :)

geo2002 01-08-06 22:05

Bafta si sper sa iasa pe masura asteptarilor tale.

broncos emx 01-08-06 22:43

Quote:

imi e sila sa iti mai raspund ! dar o fac ....a fost o critica vezi ca te contrazici singur si nu da bine aici pe siteul asta plin de cunoscatori si actori in lumea curselor ! !

scuza-ma maestre ai descoperit cursele si ai devenit mare cunoscator.....cand osa am golf 1 sa merg cu el la curse poate osa stiu mai multe
da pana atunci....te las pe tine sa fii ala desteptu si ya naibii o lamaie sa-ti treaca sila si greata;)

Turbo110 02-08-06 01:40

4 Attachment(s)
nu stiu dc te a ofensat asa tare ce am zis, din moment ce am precizat cu scuzele de rigoare ...si nu imi e greata pt ca nu eu ma laud ca investesc intr-o masina decat sa ii fac o vopsea eu am preferat sa imi iau: discuri pt puntea spate , jante cu cauciucuri sa ii fac o suspensie ...o evacuare si un motor mai de doamne ajuta , spui de investit hai sa iti zic o suma 500 de E am dat numai pe motor cu cutie si anexe ....Deci crede-ma ca stiu cum e sa investesti intr-o masina ....Si golfu meu nu e facut pt curse e facut ca e PASIUNE .
Nu stiu care din noi se lauda mai mult !

Turbo110 02-08-06 01:44

Quote:

Originally Posted by geo2002
Mai degraba tu te contrazici singur.Mai citeste ce ai scris inainte si dupaia sa le spui la altii k se contrazic singuri

ERAM ironic nu ma contrazic singur ! Tu nu sti sa citesti printre randuri ....
Nu am zis ca masina e un gunoi ....arata chiar foarte bine ....are o vopseau data bine .....cur plin prelungire de vr6....dar de la astea pana la perfectiune mai e mult plus ca ea nu exista .

geo2002 02-08-06 06:51

Cum tu ai investit 500 de euro in motor si nu stiu cat in nu stiu ce asa si omu a investit in vopsitorie si-n altele.E frumos sa-i respecti munca omului care are in plan mai multe dar le va face in timp asa cum probabil le-ai facut si tu

dubmaniacks 02-08-06 09:44

, spui de investit hai sa iti zic o suma 500 de E am dat numai pe motor cu cutie si anexe ....Deci crede-ma ca stiu cum e sa investesti intr-o masina ....Si golfu meu nu e facut pt curse e facut ca e PASIUNE .

man sa nu ma intelegi gresit ... dar dupa parerea mea daca ai rugina si vopsea arsa ...stearsa pe masina ... nici unul dintre noi nu se uita sub capota sa vada ce motor si ce evacuare dubla ai ... ;) ... deci gandeste`te la ce ti`am spus ... sper sa ma intelegi ce am vrut sa`ti sugerez ... :)
deci LOOK`ul pe primu loc... si pe urma mecanica :)

PS.> in rest imi place golfu ... jentile dau bine pe ea ...

Turbo110 02-08-06 10:43

zib3r stiu perfect ce zici , crede-ma ca nici nu vreau sa uite nimeni iti zic sincer....Geo2002 tu chiar nu citesti ce scriu ....Am SPUS destul de clar ce am avut de spus ! Zi cred ca din ce am spus reiese ca am remarcat munca depusa ....si am respectat-o.

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2026 4Tuning