![]() |
Re: Maşina mea: Crazy Corsa
foarte frumos...am urmarit topicul tau pagina cu pagina si mi-a placut.Mi-am cumparat si eu o corsa la fel 2 portiere albastra pentru ca imi place cum ai facuto pe a ta, daca o sa fie bani o sa fie si modificari pana atunci toate cele bune :)
|
10 Attachment(s)
Ce a fost mai greu a trecut ... mai e foarte putin si vom da prima cheie ...Multumesc din suflet tuturor prietenilor de au participat la acest proiect > masina a fost pregatita si vopsita integral de Nills..( la fel si modificarile in fibra) in service-ul MGS auto (tin sa ii multumesc pe aceasta cale lui Serban) . De mecanica s-a ocupat Ilie Bau bau tot la mgs auto, piesele pentru motor au fost furnizate de Top Power Service aka Radu Erd. Am primit mult ajutor de la prietenii Elvis , Mihai bsk ,Robert slm, Romica, Jady ,Boris BBc ... si imi cer scuze daca am omis pe cineva ...
... cum v-am obisnuit ... las pozele sa vorbeasca ... |
23 Attachment(s)
sa adaugam ca masina a mai primt cado o alarma din partea prietenilor de la Ghetto Tuning ..
mai departe ... poze ... |
4 Attachment(s)
si am ajuns la zi cu pozele....
|
Re: Maşina mea: Crazy Corsa 2000 16V GSI
Maşina asta o să rupă tot ! Punct .
|
multa rabdare ai avut,dar rezultatele sunt pe masura.. succes in continuare..
|
ce bestia a iesit :d... respect pentru ce ai realizat .. se vede ca ai lucrat cu oameni de calitate
|
Quote:
|
wow :shock: e chiar superba masina, am ramas fara cuvinte... o lucrare de calitate si de bun gust, felicitari!
|
asa da.imi place ce vad.asta da tuning !!!!!!!sa inteleg ca int o sa vina fara mocheta pe jos?sau?ar fi bestial un roll bar in ea.una peste alta felicitari !!!astept sa vad ce se mai intampla.
|
Aoleu ce forta a iesit! :shock: Ai adus-o acasa? Cand o aduci vreau sa trec sa o admir si eu pe viu :D Bafta in continuare, asteptam si filmuletul cu prima cheie... :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
rollchage ALB sigur va avea .. mocheta nu prea cred ca o sa pun .... imi place tabla goala .... ... iar masina cu siguranta nu va mai sta in parcare in fata blocului |
Quote:
|
|
Felicitari Alex masina e superba.....culoarea criminala(cam asa ma gandeam si eu sa o vopsesc gen OPC)....sincer nu mai am ce sa iti spun decat ca ai facut o treaba prea buna..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning