![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
|
Quote:
http://acn.waw.pl/iacoski/iac_evo_front.jpg a iesit frumos oricum ..mi`a sarit in ochi de prima oara :D |
si pe mine ma cam tenta sa zic ca numai a opel nu arata dar nu credeam ca cineva o sa-l prinda :P
|
nu`i nimik ca a facut kitu ala ..da frumos ..n`am ce zice ...a fost doar o observatie
|
da m-ati prins oricum sounea-am daca ma intreba cineva dar mi sa parut ca arata bine cu kitul ala :P
|
Vreau si eu sa ma bag in concursul asta..mai exact la propria gama de autoturisme.Sper k ma primitzi:rolleyes2 ...am intzeles k pana pe 10 trebuie sa fie gata....em-I- in:?:
|
steven vezi k e topic facut pt gama d masini(complete challenge .....)....si cred k te mai potzi baga
|
nu cred k are cineva ceva impotriva... momentan concursul e suspendat pt k au fost altele in desfasurare + perioada de sesiune
|
ruver sry da momentan nu am timp sa il fac...pana trece sesiunea ce urmeaza nu o sa am timp....si pana in sesiune am o grama' de proiecte....sry....poate vrea altcineva sa il faca in locul meu.....eu probabil o sa revin cu el dupa sesiune
|
1 Attachment(s)
am avut putin timp si am facut si eu opelu....
|
da stiu sentimentu ca si eu sunt incurcat cu sesiunea da vad ca t-ai gasit putin timp si pt el... inca o data scuze ca nu am putut sa pun o poza cu faia dreapta....
|
Salutare...Despre ce concurs e vorba,ca vreau sa ma bag si eu...:D
|
Quote:
|
Care e masina care trebuie facuta?O mai posteaza careva inca o data,sa nu caut de nebun?Mersi mult...
|
Normal ca ma bag...e distractiv sa ai ceva concurentza!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning