![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Dreptate lu TFK!!! Uh ce crezi Rotty ??
Ai batut din palme pac-pac si gata masinile si tuningu' si restu!!!! Si app ai luat masinile de pe www.nfscars.net (nu ca as avea cv cu site-u) .... |
Da ai dreptate... si am vazut ca , chiar daca adaugi o masina mai usnt cateva erori ... spre exemplu am adaugat e30 si rotile din spate erau pe la jumatatea masinii ... :( si chiar nu stiu ce sa-i fac ... in fine astept sa scoata baietii patch :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Cauta alt crack.;) |
Quote:
|
Revenire
deci.....am revenit. Sper sa mai progresam in joc. Din partea grupului imi cer mii de scuze.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai scoate-ti editia romaneasca? sau ati aburit copii pe aici?
|
salut allz , acest proiect este o prostie daca faceti faceti ceva daca nu asta nu este un site pentru povesti reveniri si ceva romanesc in joc si un porsche sau ceva de genul asta ca si eu am cel mai tare nfs ug2 edition si este tot schimbat in 3 luni de zile nu ca voi gata in 3 saptamani ziceti ca faceti un nfs asa asa asa cu logan cu solenza cu carutze pe strada etc fratilor ori faceti ori retragetiva pentru un timp si il postati dupa ce lati realizat r3 allz
|
Traducerea, cineva? La ce a zis pustiul de mai sus?
|
7 Attachment(s)
Daca doriti vreo textura din cele de mai jos,v'o dau cu placere.Toate sunt modificate si bagate de mine.Mai am niste animatii noi pentru intrearea/iesirea din garaj,body shop,paint ,etc.(De ex:pleaca cu burnout,scoate nos,tureaza motorul altfel,activeaza hidraulicele sau apar efecte flash pe ecran).
|
salut , am si eu nevoie de useri pe websiteul meu este despre campionate europene noi de underground 2 daca va oferiti cineva sa veniti pe http://nfs-ug2.forumz.ro multumesc
|
ma ajuta cineva a ma ajuta sa pun masini in joc? sa bage id`ul meu danyel_n0n3 va rog frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning