![]() |
Re: CASTIGATORII DE LA TUNING SHOW!!!
De acord cu tine .
Trabantul era super:D |
asa vorbeste toata lumea acum dupa eveniment ca unu a meritat sa ia premiu si altu nu oricum acum degeaba ne obosim noi unele masini care au luat premiu chiar au meritat gen cele de la anonymous , pole position, fanatik sau alte cluburi dar dupa pararea mea au fost multe rable in salonul acesta de exemplu o masina care merita intradevar un premiu este acel m5 e 34 de la clubul the others care chiar s-a muncit si s-a investit extrem de multi bani sunt multe masini care nu au fost apreciate acum daca aveti vreunu ceva de comentat v-a invit sa v-a dati cu parerea
|
Nu va e rusine ? :???:
imi pare rau ca mi-am pierdut 10 minute din viata citindu-va frustrarile ... |
Quote:
Alo , domnul , ai te rog amabilitatea si hai sa vb pe lucruri concrete si reale. Ma simt chair jignit pentru multe chestii , daca erau adevarate era ok , fiind spuse din invidie....ma cam deranjeaza 1. jantele alea , "din orice poza te uiti" sunt pe 16 , jur , costa ceva , sunt oz si a cam trecut un director de la oz pe acolo , si ne-a marturisit ca e interesant proiectul. 2. pachetul de drumuri grele? vezi ca e o suspensie dinaia reglabila , eftina si ea. Cand vine un clio cu pachet de drumuri grele cu 142cp sa ma anunti. 3. Te-a deranjat claxonul? ai venit la teatru?ne cerem scuze sincere. In octombrie o sa avem 2. 4 . Premiul e al nostru , masina e muncita , bani si pasiune s-au investit , ca se putea mai bine , e alta discutie , insa sa nu aberam. Sa ne jignim intre noi e o prostie , suntem in "acelasi razboi" zic eu , in care vrem sa demonstram ca stocul nu e o optiune. Dar na voi ati inceput..... |
Quote:
De ce au fost stese posturile lu Andu cand spunea ca premiile au fost date pe blat? :rolleyes2 Nu mi se pare normal sa stergi posturi ca vrei tu sau ca cineva spune adevaru. |
Quote:
Top Rims VW Golf 4, Bar Society, nr 180 Best Import Exterior Seat Leon, Bar Society, nr 72 Top Car of the Show Seat Leon, Bar Society, nr 74 Renault Clio, Pole Position, nr 116 Toate astea sunt "lucrarile" lui Dodo , poate sa vopseasca si cu trafaletul , omu are mana , face treaba , si e scump ..........poate de aici vine invidia. Cred ca de aici vin si premiile Inca odata sustin ca jignirile nu au rostul , dar sincer vorbiti fara sa stiti. |
Eu cred ca Mihai stie prea bine despre ce vorbeste...si cred ca se referea la bidinea, nu la matura. ;)
P.S: si eu stiu despre ce vorbesc...am avut si eu masina vopsita la el. |
Nu ma cunosc cu acest dodo, nu am masina vopsita de el si nici nu sunt invidios pe nimeni.
Ceea ce zic baietii mi se pare pertinent. Si eu am vazut multe defecte la seat-ul fho (imi cer scuze, nu i-am retinut numarul de concurs), nu confundati culoarea (care ce-i drept, o consider best of the show) cu calitatea lucrarii care a lasat mult de dorit... |
Quote:
Io nu zic sa nu prezentam defectele , insa fara sa jignim , are 19 ani acest baiat si mai are multe de invatat , fara indoiala , dar hai sa apreciem ce face si sa criticam cum face , nu sa jignim. |
Quote:
Nu te mai obosii iti ceri scuze pentru faptul ca ai gresit , le accept , asa as fi vb si eu daca aveam A4 si premiat era un A3. ;) O deosebita stima pentru voi , activitatea mea pe acest forum s-a incheiat , dupa cum vedeti nici cont nu aveam . sper sa nu mai am ce posta aici. |
Quote:
|
Quote:
Oricum, am zis si mai devreme, Symbolul este o masina extrem de dificila datorita liniilor haotice pe care le are...tu ai reusit ceva cu ea, laudabil, cu multa munca sun sigur, dar parerea mea, este ca nu e o masina de premiu...cel putin nu inca. Si in continuare sustin ca pentru acel claxon trebuia sa fii eliminat din salon. |
Am si eu o intrebare, sper sa-mi raspunda la ea daca se poate cineva in masura. De ce anul acesta nu s-a mai acordat premiul de best engine? (ca tot amintea cineva mai sus de 5-arul de la luca motorsport si pentru o curiozitate personala).
|
Daca la o masina de fabricatie autohtona sunt pagini de polemici, sa vezi la motor ce-ar fi iesit :) Ziceam si in alt topic, ca este greu de definitivat ce inseamna BEST ENGINE. Am investit 15.000 in motor, dar nu se vad, sunt interne, etc, bla bla bla... Am 1500 de cp! Dar iar, nu se vad... Ma crezi si-mi dai premiu? Sau ii dai aceluia cu motor mai putin modificat, cu mai putini cai, dar cu furtune albastre mai multe, crom, vopsea, totul curat, etc? E foarte subiectiva...
Insa poate gasim o modalitate de alegere obiectiva a BEST ENGINE, pe viitor, orice idee este binevenita. Daca in trecut erau doar cateva masini modificate la motor si se stia oficial puterea lor, de pe forum, dyno test, etc, acum este mai greu, ca sunt multe si alegerea celor mai puternice, este, normal, mai dificila. Am mai invatat acum ca trebuie suplimentat premiul de BEST AUTOHTON si BEST CLASSIC CAR, pentru ca numarul posibililor castigatori este in crestere de la an la an se pare. |
Quote:
auzi tati,hai sa-ti spun eu cum sta treaba,cumpara si tu un e36 stock,318 nu ce este acum,cumpara totul,absolut tot ce inseamna optiuni,exterior si interior,suspensie,jante si etc,toate de M3 originale si vezi la ce investitii ajungi,iti zic eu,toti banii bagati in masina asta fac cat 2 passat-uri deale tale,in viziunea multora care nu cumnosc la bmw o vad stock,cine se pricepe si stie cu ce se mananca isi da seama ce este pus pe ea,ce este cu adevarat oem si ce este facatura,deci daca nu esti in cunostinta de cauza veziti de vag-urile tale... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning