![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
150 de ron am dat pe AMBELE planetare de la un nene care a fost foarte ok ma rugat sa il sun daca am probleme sa imi dea banii inapoi planetarele fiind reconditionate
servo a fost 120 si carb 30 daca fac rost si de o galerie de admisie/evacuare de dublucorp il si montez deocamdata e la inmuiat |
6 Attachment(s)
hai sa mai bagam niste poze cu carburatorul curat
|
Quote:
|
Frumoasa masina,tine'o tot asa ;) ! Mai ai ceasurile de vanzare,daca da la ce pret ?
|
deocamdata pt galerie nu prea sunt banuti :(
ceasurile le-am dat (250 ron) si mi-am facut altele sunt poze pe aici cu ambele seturi |
hai ca am facut rost si de galerie de admisie/evacuare imi mai lipseste o flansa de distantare pt a pune carburatorul... :D
|
2 Attachment(s)
si 2 poze
|
Ce carburator este ala?
|
carburatorul este unul Ozone 2105-1107010-20 de pe lada 1500
|
stefane usor usor mai bagi caluti in herghelie :D
|
bag pe dracu :)) l-am pus ca la cum conduc eu prin oras consuma mai putin ca monocorpul... e adevarat ca atunci cand o sa ii dau talpa se va infige dar nu ma astept la cine site ce... sunt destui care mi-ai zis ca se simte diferenta dar pana il vad pe masina raman sceptic :D
|
salut.cine tzia facut ceasurile de la bord si cat ar costa ? ms
|
El insusi :))
|
dap mi le-am facut singur am mai avut unele pe care le-am vandut... astea sunt Stage 2 cum s-ar spune
m-au costat in jur de 300 de ron dar am folosit doar materiale de calitate ca sa zic asa pot face si la un pret mai mic mai ales daca nu ai turometru si ceasuri la ulei/apa/temperatura :D |
Salut, frumoasa masina ai man, bravo sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare cu proiectul. Primul lucru care il apreciez sunt ceasurile de la bord, imi plac cum au dat pe bord si cum le-ai iluminat. Putine dacii am vazut cu ceasurile asa. Doi: imi plac jantele, vad ca se gasesc si in 3 prezoane jante pentru dacie. Din ce-am mai vazut e destul de frumoasa. Las-o mai originala la exterior, nu spoilere etc..si umbla pe la motor!!! Bafta anyway!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning