![]() |
ah si inca ceva:fiti si voi originali.nu furati idei!
|
Ce mah? M-ai vazut pe mine cu girls wanted pe masina? Nici dak ma platesti nu pun asa ceva...
Si la MC.. las-o pe elefantica aia.. n-aveam treaba cu aia... cealalta in fustita... mergea o tura, doua... trei, patru :lol: |
Ahhhhhhhhh!
Bishop am ratat bagami-as!!! mergea combinatia chiar daca erau din rahova! :P :P :P :P :P trebuia sa suni! |
Re:
Quote:
Da mai era un mic impediment Elefantul, cred ca tipa in fustitza venea numai la super oferta impreuna cu Elefantul. |
Ce dor mai imi e de o combinatie alde fuste scurte si d-re darnice...
Maryo, tata... Ionela scrie pe mine cand ma intorc !!! :lol: |
aseara prin iasi pe la billa ... la volan la un cielo eram si cu Petey Pablo-Need 4 Speed la maxim ....... an dat gata 2 gagici ... mama ce iese treaba ;) pacat ca eram grabit ....
iese faza aia mai .. e a doua oara cand incerc prima data mi s-a facut semn ca isnebun a doua oara au luat-o la fuga pe trecerea de pietoni :D ... dai voie la gagici sa treaca si cand ajung in dreptul masinii .. turata hop in 3000 de ture ..... SATISFACTIE GARANTATA ! ;) .... Petey Pablo-Need 4 Speed si 50 Cent - In Da Club (beyonce remix) isi spun cuvantul :D fetelor ... mie sa imi faca vreuna ashaceva .. vai doamne inseamna ca mi-am gasit femeia vitii mele :D |
Poate faza astamerge numai in Iasi, ca in capitala, daca nu ai un S, poti sa scoti tu si untul din masina, ca in afara de gabori si o pensionara obosita nu se uita nimeni la tine...
Dar metoda de agatat barbati, ca sa fim on-topic, este cea cu lanseu de peste umar... Cu o lanseta bine echilibrata, pentru crap, carlig nr. 1 ascutit chimic si pluta de balsa, arunci in directia romanului la volanul CLK-ului decapotabil, tragi pick-up-ul si incepi sa mulinezi... De durere, acul fiind ascutit si bine infipt, va sari din masina, va alerga de nebun si va veni langa sufletzelul tau de fata mare, moment in care farmecele tale isi vor spune cuvantul. Deci metoda agatzatului cu japca da roade...Parca am vazut in Jackass... :lol: |
:lol: :lol: :lol: Hondare, povestesti ca aia din filmul \"Operatiunea Monstru' \"
|
belea cu Hondaru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
BISHOP MICI O PROBLEMA CU FETELE DIN RACOVA ERAU CHIAR IN DRUMUL MEU!SX NU SE URCAU ALEA CU TINE IN MASINA CA LE ERA FRICA :D :D :D TOT DACIA ERA MAI SIGURA
|
mah, sincer acuma io n-am avut nevoie(cel putzin pana acum) shi nici nu cred c-o sa am nevoie sa agatz un baiat... daca ar fi cazul sa ma bag in seama la unu`, adek sa fac io prima mishcare, asta ar insemna ca el e prea timid, sau prea mandru sa faca el prima mishcare, sau nu's genul lui pur shi simplu...(ca e vba de agatzat, sau de ceva mai serios), shi e clar ca n-avem ce cauta impreuna :))) parerea mea :D
PS: I'm new here, so plz, nu-mi saritzi in cap, or else :censored: :P |
mah ca sa agatzi trebe sa ai tupeu ... uneori mai nesimtzit uneori mai delicat ... akuma depinde si de baiat ca daka ii zici sub forma \" auzi esti urat da totushi hai la un suk\" s`ar putea sa fi injurata (am vazut o faza de genu` asta cu una de la mine din clasa :) m`am umflat de ras ) in primul rand trebe sa sti ce faci si sa sti unde vrei sa ajungi .... sa sti sa faci mishcari bune fara a fi penibila ca sa itzi atingi scopu ...
|
You people need more things to fill up your day :P
BTW : $$$ Wanted, chicks I can get on my own .. |
am mai intalnit eu niste baieti, care atunci cand nu ii bagi in seama fac figuri. Zic ca noi sutem figurante...! Cica unul din Bacau umbla si el prin Bucuresti si-mi spune:\"Toate bucurestencele sunt asa figurante ca voi?\" El nu s-a gandit ca trebiua sa-mi placa si de fata lui nu numai de masina! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning