![]() |
Re: E60 - 535d
Quote:
|
frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos si fara incidente. apreciez ca la varsta ta ai ales bmw..masina cu potential :)
|
mersi si ma bucur ca iti place!!
:D:D |
eu cred ca la varsta asta si la bani care i'am dat pe masina nu cred ca puteam sa imi iau ceva mai frumos si care sa ma caracterizeze.si sportiva si 4 usi si de toate...
|
poate ar fi fost un 300C,cel putin masina mea preferata,sar fi incadrat in categoria ta de pret,putere ar fi si la modelu respectiv,da oricum,pt inceput e masina perfecta pt tine
so stapanesti sanatos |
inc cv,nush nam fost eu atnet sau nu sa specificat,pana uynde vrei sa duci masina?tiai stabilit un obiectiv anuma sau doar pe parcurs vei vedea ce si cum?
|
Quote:
|
Quote:
|
un 300C nu mi'ar fi placut mie de niciun fel.nu imi plac deloc masinile alea.si nu va mai certati aici.cum adica pana unde ajung?nu vreau sa o duc in nush cate de cai ca motoru ii ok.o sa lucrez putin la estetica.dar nu o sa o fac extra super tuningata.doar finutz
|
Am vazut masina prin Arad....arata superbb...sa ai parte de ea si spor la modificat...folia ar trebui toata la fel...:)....si sincer...ARATA MUUULLLTT MAI BINE IN REALITATE DECAT IN POZEE ;)...bafta cristi
|
lasa raul ca era sa imi ia talonu gabori din arad pt folia de pe fatza.dapai daca aveam mai inchisa.mersi de urari.nu am avut pic de timp sa te sun sa iesim la o cafea ca am fost tot pe drumuri pe acolo.nu am vazut masina ta live dar cred ca si a ta mai bine arada live ca si in poze
|
Quote:
|
data viitoare clar ca trebe sa imi fac putin timp sa iesim la o "cafa" cum se zice pe acolo :D:D
|
Am vazut eu rau sau ti-ai pus masina la vanzare cristi?
|
nu e de vanzare.probabil ii anuntu de la vechiu proprietar si nu l'eo sters:D acum are alte numere am pus xenon in proiectoare si becu de la angel eyes cu led.in lunga aia auxiliara am pus h7 cu led.tre sa pun nishte poze da nu am avut timp sa ii fac :D urmeaza embleme carbon si stopuri de face lift
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning