![]() |
Re: E46 - By Snacks
exact, bingo :D
|
Salut . Frumos BMW ai . Am si eu o intrebare . Cum ti`ai pus angel eyes pe rosu ? nu ai probleme cu politia ? vrea un prieten sa`si puna si nu stie daca o sa aibe probleme cu politia .
|
3 Attachment(s)
frumoasa masina... personal, nu-mi plac deloc jantele, strica aspectul masinii
de ce nu mergi pe varianta M5 sau M3 pe 17'' sau 18 '' ? |
Quote:
Am comandat angel eyes ccfl pe rosu,sunt mai multe culori,o singura data am avut probleme cu politia o vrut sa imi ia talonul dar mio dat pace,am cativa ,,prieteni,,prin oras care de abia astepta sa ma prinda.poti sati pui ce culoare vrei numai sa fie disponibila dar le pui pe pielea ta.. scuze de rasp intarziat Jantele deocamdata raman astea,am de investit in altceva,masina a trecut un pic pe pauza,mie imi place modelul dar nu imi place ca is toate negre. |
4 Attachment(s)
Nu prea am mai avut timp de updateuri dar pun cateva poze cu ceva modificari.
Jante noi! acuma imi pare rau ca nu leam schimbat de mult. Splitere CSL si rame proiectoare,am ales sa fac bara dintr-o bucata nu sa le lipesc. Brate noi pe fata Urmeaza eleron luneta ,lam dus la vopsit. Deocamdata cam atat |
misto bara
|
arata bine;)
dar pacat de jante,alea cu buza erau foarte frumoase si dadeau bine mai ales daca mai si lucrai ceva la ele... dar tie sa-ti placa |
De ce te'ai mai chinuit atata sa roluiesti aripile si acum schimbi jantele?
Arata mult mai bine cu cele cu buza ! Si astea ar merge daca ar fii pe 18 :D MA gandesc ca e mai practica acum , cu jantele astea? |
bbsurile astea au 7kg una... ;) te ai miscat rapid, am crezut k te ratacesti prin tm :)) hai k incet o facem ca a mea :))
|
Dupa cateva luni ma satur si de astea si iar le schimb :P,dak nu aveam aripile roluite si astea imi frecau!
Am uitat sa ii multumesc lui fratele ADF pt jante,splitere,rame,etc:D Cum am banu am venit la tine ADF :D |
facem bos tuning a la carte :D incet incet, imi fac un aeroport sa pun toate avionele voastre :D
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa bara ;)
|
Frumos E46-le.Pe viitor daca tot ai inceput cu bara fata CSL incearca sa mergi pe laterale si pe spate cu tot pachetul daca dispui de bani.Va iesi frumos tare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning