![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Este Pioneer :lol:
|
Hai sa`l lasam pe Liviu sa ne surprinda :>
Prefaceti`va ca nu stiti nimic(lasa ca nu citeste paginile anterioare) :lol: |
E sony sigur :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
L-am luat SH, la un pret acceptabil sa zicem. Cel vechi (Mutant MT1105) nu stiu ce a patit, e la service, daca il repar unul din astea doua se va vinde. Inca mai caut jante de tabla, o sa le dau pe cele din aliaj, pentru ca am nevoie de bani. In primavara sigur vor veni altele :) Alte modificari... momentan nu... astept sa dau datoriile, dupa care o sa vad poate lucrez ceva la interior :D |
Auditii placute la noul CD-Player:lol:
|
sti ce ar merge la tine, jantele de tabla dublate :D
|
3 Attachment(s)
Masina a trecut pe jante de tabla.... cele pe 13" le-am vandut. Momentan vine iarna, am datorii cam multe... In primavara urmeaza sa pun ban pe ban si sa vad ce iese, sper ca ceva frumos! :D Poze cu jantele de tabla, si lasata low... dupa ce trece iarna o incaltam cu altceva, si o mai lasam.... :lol: Mai am de pus si pozitiile pe led (mersi aXXo), pentru ca cele care le aveam inainte mi le-a aruncat mecanicu, cica "nu mergeau".... :-| Si de fata cu mine le-a pus in cosu de gunoi!
|
Quote:
|
ce caterinca arata cu table :)) macar iti faci treaba...pana strangi bani de altele mai bune ;)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imi dau si eu cu parerea.
Eu zic sa le lasi asa sau sa le mai vopsesti inca o data, dar cu un gri sobolan (am atasat o poza - cea antracit) si buza rosie. Cred ca ar da foarte bine. Daca vrei pot sa vin sa te ajut sa le pregatesti. Unde-s doi puterea creste :) |
nu negre...mai bine albe, lolo :lol:
|
parerea mea...jante de Matiz dublate, buza culoarea originala si miezul albastrul masinii...nu cred ca se poate mai bine :D de ce de matiz o sa ma intrebi...sunt pe 13 si gasesti mai usor gume de intins :P
|
Quote:
|
pentru tine ar fi la superpretz cele pe 15" care le am de vanzare, daca iti place modelul :-) evident cu tot cu gume
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning