![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
3 Attachment(s)
Quote:
O intrebare pt preparatu' .... Iti plac atat de mult depo urile alea? ca si pe aia roz tot depo uri parca aveai... |
Quote:
PS : Bmw m3 e30 a iesit de pe portile fabricii cu acest model de janta ! |
modelul de jante care le are prepa sunt BBS RC 090 mai exact...diferentza cu BBS RS este ca RS sunt din 3 bucati si acelea s-au fabricat cu dimensiunea maxima de 17'' si sunt extrem de rare, Dan m3 are pe m3 e30 daca nu ma insel....si da BBS-urile astea stau criminal pe pisik....felicitari pentru shocu care ni l-ai produs cu aceasta minunatzie de mashina....ascunde-o bine ca dusmanii sunt si vor fi din totdeauna in Romanica, P.S. Sa o Stapanesti Sanatos
|
Quote:
Nu exista nici o asemanare intre ele inafara de faptul ca au capac central cu bbs, si ca au "desen" fagure. Style5 sunt jante care au venit oem, si atat, si in comparatie cu RS-urile sunt ca si cum ar fi replici (chiar daca sunt facute tot de BBS). Din nou fara suparare. p.s.: RS-uri nu se mai fabrica de ani buni, iar RS-uri pe 18 mai sunt doar cateva sute de bucati in lume.(cam asa arata o janta BBS RS 18": http://www.bmwteam.net/board/uploads...1233434698.jpg ) |
Era o intrebare ..nu am spus sigur ca sunt RS uri ...de asta am si intrebat , nu afirmat ! in plus pentru mine la acest model seamana foarte izbitor intre ele ..ma refer la style 5 si RS uri .... am inteles ca oricum sunt anumite diferente intre cele doua modele ...replici hmm ... doar sunt fabricate de BBS nu de altii .
Si sa stii ca nu e crima de om faptul ca am bagat in oala oarecum type 5 cu rs urile ... nu le stiu pe toate ... de asta intreb pe altii mai experimentati...iar in momentul in care sunt corectat ...prefer sa mi se aduca si argumente [ exemplul tau sau al lui dj seba ]. Multumesc frumos pentru lamuriri ! Si nu am de ce sa ma supar atata timp cat mi se explica frumos si fara sa mi se vorbeasca de sus ! Pana la urma nimeni nu sa nascut invatat! cu stima ! PS : faptul ca esti pasionat , nu inseamna ca obligatoriu le stii pe toate ! |
Quote:
Si vb aia ... la mai mare ... |
mama ce s-a suparat skillzu...asculta la el ca e omu cu felgen :)).....mai sunt multe de invatzat si e valabil la toata lumea, sa lasam discutiile astea la o parte ca se supara preparatu ca-i stricam threadu
|
1 Attachment(s)
Inca se mai gaseste modelul asta de jante......nu chiar in aceeasi stare cum le are Prepa, dar destul de bune....
App Prepa, poate ma poti ajuta cu un set nou de nituri....poate stii pe cineva ;) |
vezi ca stie Caius...
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.stanceworks.com/?p=5861 teaser pt ce va urma
preparatu ti-am dat add pe mess |
am vazut teaseru de mult......felicitari pt aparitia pe stancewors, acuma trebuie bagate poze cu rc-urile ca o sa-i zapaceasca pe aia de acolo..
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
in seara asta o scot din barlog,nu prea am mai intrat ca toata ziua stau pe cea alba,vreau s-o termin cat mai curand,va ramane masina de zi cu zi,am pus suspensie,jantele pe 19,stopuri clare,plus remediat toate defectiunile,am niste poze dar nu era inca cu tot ce am spus mai sus pe ea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning