![]() |
e volvo 244 cumva?? tunat aiurea :lol:
|
Re:
Quote:
|
Hehe,am si crezut ca am speculat o eroare in sistem ! : :wink:
|
1 Attachment(s)
tm8bnz...kam greu cu veteranii ashtia ca scooter :P
ok, aku sa vedem dk umblati cu chestii iti biti mini>>>vezi cioli :twisted:, ghiciti asta [/quote] |
Honda JAZZ HATCHBACK cu BadiChit de impretza pe ea ! :ballbounc
|
e cam noua Jazz aia frate, incearca o varianta TURBO japoneza putin mai second :P
|
nissan sunny hatchbag ?
|
nu e, am zis ceva de TURBO parca, plus ca sung-li e urata
asta e caraghioasa :lol: |
1 Attachment(s)
Pretene,daca aia nu e Honda Jazz atunci imi tai io un coi jos si tu sa-mi spui ce OZNu e asta din poza mea !?
Daca te uitzi atent in poza ta vezi si sigla de la Honda pe botishca mashinii ! Sa fim serioshi...Turbo o fi dupa ce io tras omu alt motor dar acuma nu ma pun sa dau cu bani sa-ti ghicesc tie numele de cod a masinii ce si lo dat proprietaru cand o urcato pah net ! Hai ca incerc...o fi Honda Rock,sau Honda Punk (Evo Jazz) ;) |
aha , deci Honda Jazz este si un model mai veki defapt, io credeam ca este doar asta nou care e multt mai diferit de asta . am vrut sa iti zic ca esti nebon , dar dupaia am vazut poza cu modelul anterior :oops:
florin : pe bune akuma , kiar jazz e , se vede de la o posta , sper ca nu o fii alta masina si facuta sa arate ca si asta ( copiata ) , ca atunci nu mai are rost ca nu ghicim nici la anu :? |
Probabil ca o gasit poza pe undeva pe un site si cine stie de neboon o scris altceva,o fi uitat si ala ce masina e,si flo se bazeaza pe ce scrie acolo :))
Las' ca'l iett ;) |
pai dupa raspunsurile voastre si eu m-am gandit k e ceva eroare la mijloc, dar va spun si marca poate aflati ceva, e Toyota (TURBO) original sau nu, chiar nush...
oricum BNZ baga poza, pt ca din ce mi-ai aratat chiar e Jazz, va spun cand ajung la compu de acasa ce marca e edit: asadar, greseala, nu era Toyota dar eu am gasit-o ca si 1984 HONDA City Turbo, si am gasit pe net modelul care in Japonia se pare ca se keama City, si are si 2 variante TURBO(I si II), asta banuiesc k e II japonezii ashtia si cu denumirile lor nenorocite, in fiecare tzara se cheama altfel... :roll: |
1 Attachment(s)
Ha...asa e cu japonezii,ai dreptate !
Acuma eu...sper ca nu am impins la extrem jocu,cu poza mea,dar ca sa nu fie impozibil de gasit am lasat un mic hint... Daca nu va convine,spunetzi si o schimb,dar poate luptatorii din voi nu se dau atat de usor batuzi :) |
1 Attachment(s)
nu e nevoie de ajutor, ma descurcam si fara anii aia :P Talbot Lago T150 motor 8 in linie
ce e busitura asta |
dacia power ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning