![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
2 Attachment(s)
Salut cat ma costa sa imi sudez o janta R16. Si daca e nevoie sa le indrept.
|
Quote:
Quote:
Multumim pentru intelegere |
Vroiam un pret? Nu ma grabesc sa le fac acum.
|
Cand ai timp te rog spune-mi si mie un pret pt sudat 2 jante si indreptat toate 4,si imi fac si programare.,
|
Quote:
si 80 lei sudat fisura de genul ala..in pret intra si prelucrarile mecanice,facut sanfren fata/spate sudura fata/spate rectificat si aplicat grund anticoroziv peste sudura. |
Pretul la indreptat e in functie de R
Cum fac cu programarea? Cand se poate |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut ,m-ar interesa un pret pentru polisharea buzelor la 4 jante pe 18 2x8j 2x9j (OEM) M-parallel forjate..jantele de M5 E39.Jantele vor fi trimise prin curier(sunt din Barlad) si ridicate in acelasi mod.
M-ar interesa si un timp de executie,si de asemenea o perioada in care esti sau preconizezi ca vei fi mai putin solicitat de clienti. Multumesc. |
1 Attachment(s)
salut,cit costa la tine sa repari aceste jante si in ce consta interventia?
|
Quote:
Quote:
ROG FRUMOS SA RIDICATI JANTELE LA TERMENUL STABILIT deoarece nu mai am spatiu liber unde sa le depozitez,eu inteleg ca nu aveti nevoie iarna de ele dar nici eu nu le pot tine in depozit pana la primavara.multumesc. |
Salut . am si eu 4 jante de aluminiu de 15 " pentru opel astra , 5 spite . Le-as vrea revopsite negru lucios cu buza rosie , nu cred ca e nimik de reparat la el , nu au lovituri pe ele , jantele sunt demontat de pe masina dar au cauciucurile pe ele . Cam cat m-ar costa si cat ar dura . Multumesc
|
4 Attachment(s)
Recomand cu toata increderea....
|
Quote:
De asemenea foarte multi care au vopsit jantele electrostatic sunt nemultumiti de cum arata si vin sa le refaca cu vopsea lichida de buna calitate..am avut zeci si zeci de seturi la refacut. Noi in schimb facem curatare chimica unde este cazul,sablare sau doar aplicare de grund,folosim vopseluri speciale pentru aluminiu pe coduri exact cum pleaca jantele din fabrica,pe acelasi procedeu in care sunt vopsite jantele originale,in plus aplicam lac protector cu intaritor fata/spate la toate jantele vopsite la noi. |
1 Attachment(s)
salut. cat ma costa reconditionare 4 jante de 18" ?
iti atasez si o poza cu ce pb are una dintre ele. |
2 Attachment(s)
salut, cat ma costa sa imi faci aceasta janta?
este posibil sa fie si putin stramba din spita, se mai poate face? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning