![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
nu stiu nici eu care ii diferenta pt.ca atunci cand mi-a montat motorul a pus direct si filtrul fara sa umblu cu ea....
|
Cheetos evacuarea arata beton cat ai dat pe ea ca m-a intrebat un prieten cam la ce pret e una din asta????/
|
fuai ce stoarce filtru, ce un sunet are motoru cand ii dau un pic cox :) zici ca ii un mic monstru :)
|
:help: :flower: m-am hotarat cine imi aduce si mie unul?il vreau pentru renault-ul meu twingo
|
Quote:
|
Masina mea e la vopsit complect..... O sa va pun poze cind e gata terminat.
|
Quote:
|
Va pun poza cum a aratat inainte de vopsit. Unu a intrat in mine din spate cu un matiz.
|
|
o stiu, era parcata pe slavici? e o masina foarte rara, si a ta chiar arata bine.Daca vrei sa-i faci un kit cauta-ma, am atelierul exact in zona unde o tineai parcata, la 31.
|
toyoman ai atelier si lucrezi cu fibra...faci kit-uri auto?
|
Ok. Cred ca Viner spre 7-8 seara te caut. Mai vorbim.
|
La nr 31 am atelierul, dar nu stau acolo, iti trimit nr de tel in PM, pina pe la 5 ma gasesti acolo zilnic(daca e in strada un focus combi albastru-atunci sint si eu)Te astept.
|
nu mi-ai raspuns toyoman!!!
|
scuze Marcel, am incurcat reply-ul, era pentru altcineva si vroiam sa-l trimit pe mail, apoi l-am pus aici.
da ,fac kituri din fibra, modele unicat orice masina. pot sa fac spoilere,lame eleroane, prize, panouri usi, evazari aripi, elemente interioare, suporti boxe, si alte chestii. iti trimit nr de tel in PM daca vrei sa vorbim. salutari |
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning