![]() |
Re: Virtual Tuning Usergroup
Quote:
|
Maine pun poza Ranek ......nu scapi u de mine baiete ...ceau ..oricum cred ca o sa mi-o iau ...dar incerc
|
@soricelul: man stiu sa citesc dar credema ca din cauza oboseli am citit printre randuri, ast e don't be pised off!!!
|
Sunt lucruri care le puteti discuta si in privat (PM, mess....)
Simplu , tu ca persoana independenta, poti provoca pe oricine crezi ca ai putea sa-i dai clasa din grupul "virtual tuning" Trebuie specificata acea persoana! Cel care este provocat (cel din grup) poate respinge provocarea daca are argumente clare (de ex .... a lucrat mult in acea saptamana..). Masina pe care va "luptati" trebuie sa va convina la amandoi. |
mercy tng, ai pus punctul pe i!
|
Quote:
|
mah TNG masina pt batlle o pun aici sau la challenges(k aici am primit provocarea) ???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
k man uite shi poza mea pentru batlle,nu e prea reusita dar hai ca merge;):)
|
2 Attachment(s)
...opel...
|
misto masinile.... bv baieti...
|
Quote:
deci astea 2 masini trb bagale la battle, da? am sa-l rog pe madskilz sa faca battle`u |
1 Attachment(s)
Quote:
shi ince ceva sper sa nu fi postat gresit locul......yo nu am mai provocat mai p nimeni pana acum asa k daca nu vi se pare corect modul in care provoc p cineva ma scuzati shi dupa aia imi spuneti k?;) as dori sa il provoc p LKS p masina aceasta......daca nu iti place uite id meu shi ne punem de acord la o masina k?;) jamy_dani |
Quote:
|
pai atunci am fost provocat.....:(.....atunci astept pana se termina poll-ul k?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning