![]() |
Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ
9 Attachment(s)
Quote:
|
Doamne cum arată,este exact cum trebuie,ai grijă de ea că e o adevărată bijuterie ;) baftă la modificări în continuare !:shock:
|
foarte frumoasa ... un filmulet cu ea :> ?
|
e frumoasa rau de tot chiar m-a impresionat cu s-a schimbat masina asta!felicitari!
|
multumesc pt parerile voastre...
acum m-am bagat sa investesc in toata articulatia fata-spate..azi am terminat cu spatele..zilele astea ma apuc de fata.Mai imi trebuie un vascocuplaj nou sa fie din punct de vedere tehnic IMPECABILA. La estetic mai este ceva de lucru la ea..nu este perfecta. |
A iesit foarte bine masina dar cere niste stopuri M.
|
mare placere am avut sa admir bestia live azi in trafic...prima dat nu mi-am dat seama ce mashina este ...l-am vazut shi am zis...mama!! ce pisica smekera ...apoi ma uit mai bine shi vad ce pisica erea:D..shi cu femeie la volan dadea shi mai smeker.....yo eream intr-o pisica verde cu kis la numar..shi cu minorele mele:X
|
Quote:
|
:))de emotzi ca te-am vazut mashina.....nu mai poate sa il vada nici-o problema:D
|
plus ca pruteanu nu a fost mecanic....probabil shi yo as fi ras lafel de el daca il vedeam cum segmenteaza un motor :))))
|
18 Attachment(s)
Quote:
|
din nevoie urgenta de bani,masina se vinde pe 3300euro asa cum se prezinta in poze. in masina s-au investit mai exact 3800 euro intr-o luna,bani care se pot justifica.
|
este zeitatea mashina ...shi e pomana la banii astia singuru lucru care nu se asorteaza este radio-cd'u :)
|
Foarte bine arata pisica ! mare pacat ca o vinzi ! dak as avea bani astia acum sigur nu as ezita sa o iau :X
|
Barosane, mă ajuţi şi pe mine ?
Spune-mi te rog dimensiunea exactă la gume şi J ul, şi dacă freacă . |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning