Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

Mihaitza_tdi 23-08-06 14:39

Re: Golf 2 - FDM

super tare o iesit!!!felicitari!!!;);)

Bizonul 23-08-06 17:26

frate te felicit la cum arata.ai dat dovada de multa rabdare si vointza...FELICITARI inca o data si astept si celelalte poze cat mai rpd sau de ce nu te astept pe la mine sa vad live opera..app, te-a intrebat si agentul ai schimbat si motorul sau nu aveai acte pe asta..?
bafta

Nea Vizanu' 23-08-06 17:49

Foarte tare masina! Inca putina munca si asteptam poze complete. Bravo!

RaZv 27-08-06 00:09

Acuma vad si eu FDM-ul. E facuta misto;)
Si mie imi place cum ii sta cu 4 faruri, nu stiu de ce tot sugereaza unii sa-i puna grila cu 2 faruri.

OaSe 27-08-06 22:32

va multumesc la toti pt felicitari, insa alea snt doar nishte poze faute in graba d GGD-u, care credeam si eu k le tine pt el, dar...nu ai ce-i face:P

Bizonule....nu am cum sa vin p la tne, nu am actele gata, d c nu vii u sa vezi cum a iesit spoileru(si toata masina:D)

motorul l-am schimbat mai demult, nu e prolema cu omologarea, la mototr se va face, ma feream doar d taxele impuse d rar, dar d altceva nu imi e, am toate actele p el, facturi, acte d provienienta si o sa-l omologhez acum sa nu mai am probleme.

dak rezolv cu actele...promit k o sa vedeti un golf cu adevarat frumos;)

George_P. 28-08-06 09:09

1.8 ??

16v ??

:twisted:

dany_let 28-08-06 09:19

foarte tare m-power!!!!!!!!!!!!!! rullz!:):):):):):):):):):) misto m-u sa-l stapanesti sanatos!

RaZv 30-08-06 01:24

Quote:

Originally Posted by OaSe (Post 534447)
va multumesc la toti pt felicitari, insa alea snt doar nishte poze faute in graba d GGD-u, care credeam si eu k le tine pt el, dar...nu ai ce-i face:P

Bizonule....nu am cum sa vin p la tne, nu am actele gata, d c nu vii u sa vezi cum a iesit spoileru(si toata masina:D)

motorul l-am schimbat mai demult, nu e prolema cu omologarea, la mototr se va face, ma feream doar d taxele impuse d rar, dar d altceva nu imi e, am toate actele p el, facturi, acte d provienienta si o sa-l omologhez acum sa nu mai am probleme.

dak rezolv cu actele...promit k o sa vedeti un golf cu adevarat frumos;)

Kiar eram curios in legatura cu motorul...
Cu 1.6D nu prea ai ce face cu el, macar daca era 1.6TD.
Ce motor ti-ai pus acum pe ea?

road_runner 30-08-06 01:54

imi plac Golfurile de mic...dar :lol: ,exista un dar,FDM-u e frumos...culoarea e super grava...dar spoilerul fatza...nashpa...mai ales k l-am vazut mai peste tot si kiar nu da bine p masina.nu o luati in nume de rau,dar kiar nu imi place.ce pot spune RWN e cel mai frumos Golf2 care l-am, vazut vre'odata...as fii nesimtit sa nu apreciez munca la masina,stiu prea bine ce inseamna.tot ce pot spune felicitari si stim noi ''gusturile nu se discuta''
BAFTA!!!:lol: :peace: :dance:

dany_let 30-08-06 10:28

cum ????? bara e foarte tare ..e de M frate ........cum sa nu fie tare????

Sorin Golf 3 cabrio 30-08-06 10:46

5 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic...la masinile frumoase care se aude zgomotul dieselului de sub capota lumea cam stramba din nas, ti-o zic din propria experienta adesea la semafor si nu numai auzeam comentarii de genul: pacat de masina asta ca-i diesel. Chiar daca era un diesel poate mai nervos decat benzinarul ei original, lumea nu stia! In fine cand am repus benzinarul pe ea in mod subtil au aparut o gramada de replici si remarci gen: era si cazul domne!
Cam asa arata masinutza:

road_runner 30-08-06 10:47

stiu bine de ce e bara...v-am zis gusturile nu se discuta.in mod sigur mergea altceva dupa parerea mea

CatalinM6 30-08-06 11:16

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 536662)
Nu stiu ce sa zic...la masinile frumoase care se aude zgomotul dieselului de sub capota lumea cam stramba din nas, ti-o zic din propria experienta adesea la semafor si nu numai auzeam comentarii de genul: pacat de masina asta ca-i diesel. Chiar daca era un diesel poate mai nervos decat benzinarul ei original, lumea nu stia! In fine cand am repus benzinarul pe ea in mod subtil au aparut o gramada de replici si remarci gen: era si cazul domne!
Cam asa arata masinutza:

Sorin Golf 3 cabrio - mie imi place mult cum arata masina ta.Felicitari! (Si eu sunt unul din aia care stramba din nas la auzul "pacanitului" de disesl)

Lukian_XXX 31-08-06 06:51

2 Attachment(s)
arata intradevar f bine!
asteptam si pozele din spate!:lol:

p.s - am facut si yo VT pe masina asta!:lol:

RaZv 02-09-06 01:34

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 536662)
Cam asa arata masinutza:

Eu cred ca stii faptul ca si dieselul are farmecul lui...pardon, TURBO Diesel;)
Multa lume comenteaza, dar putina lume cunoaste.
Pai cei care fac comentarii de genul "pacat de masina asta ca-i diesel" eu zic ca s-au obisnuit prea mult cu Daciile.
Un TDI de 90 de cai isi bate joc de orice Logan. Logan pe care cei care comenteaza la semafor il adora la nebunie.

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning