![]() |
Re: Golf 2 - FDM
super tare o iesit!!!felicitari!!!;);)
|
frate te felicit la cum arata.ai dat dovada de multa rabdare si vointza...FELICITARI inca o data si astept si celelalte poze cat mai rpd sau de ce nu te astept pe la mine sa vad live opera..app, te-a intrebat si agentul ai schimbat si motorul sau nu aveai acte pe asta..?
bafta |
Foarte tare masina! Inca putina munca si asteptam poze complete. Bravo!
|
Acuma vad si eu FDM-ul. E facuta misto;)
Si mie imi place cum ii sta cu 4 faruri, nu stiu de ce tot sugereaza unii sa-i puna grila cu 2 faruri. |
va multumesc la toti pt felicitari, insa alea snt doar nishte poze faute in graba d GGD-u, care credeam si eu k le tine pt el, dar...nu ai ce-i face:P
Bizonule....nu am cum sa vin p la tne, nu am actele gata, d c nu vii u sa vezi cum a iesit spoileru(si toata masina:D) motorul l-am schimbat mai demult, nu e prolema cu omologarea, la mototr se va face, ma feream doar d taxele impuse d rar, dar d altceva nu imi e, am toate actele p el, facturi, acte d provienienta si o sa-l omologhez acum sa nu mai am probleme. dak rezolv cu actele...promit k o sa vedeti un golf cu adevarat frumos;) |
1.8 ??
16v ?? :twisted: |
foarte tare m-power!!!!!!!!!!!!!! rullz!:):):):):):):):):):) misto m-u sa-l stapanesti sanatos!
|
Quote:
Cu 1.6D nu prea ai ce face cu el, macar daca era 1.6TD. Ce motor ti-ai pus acum pe ea? |
imi plac Golfurile de mic...dar :lol: ,exista un dar,FDM-u e frumos...culoarea e super grava...dar spoilerul fatza...nashpa...mai ales k l-am vazut mai peste tot si kiar nu da bine p masina.nu o luati in nume de rau,dar kiar nu imi place.ce pot spune RWN e cel mai frumos Golf2 care l-am, vazut vre'odata...as fii nesimtit sa nu apreciez munca la masina,stiu prea bine ce inseamna.tot ce pot spune felicitari si stim noi ''gusturile nu se discuta''
BAFTA!!!:lol: :peace: :dance: |
cum ????? bara e foarte tare ..e de M frate ........cum sa nu fie tare????
|
5 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic...la masinile frumoase care se aude zgomotul dieselului de sub capota lumea cam stramba din nas, ti-o zic din propria experienta adesea la semafor si nu numai auzeam comentarii de genul: pacat de masina asta ca-i diesel. Chiar daca era un diesel poate mai nervos decat benzinarul ei original, lumea nu stia! In fine cand am repus benzinarul pe ea in mod subtil au aparut o gramada de replici si remarci gen: era si cazul domne!
Cam asa arata masinutza: |
stiu bine de ce e bara...v-am zis gusturile nu se discuta.in mod sigur mergea altceva dupa parerea mea
|
Quote:
Sorin Golf 3 cabrio - mie imi place mult cum arata masina ta.Felicitari! (Si eu sunt unul din aia care stramba din nas la auzul "pacanitului" de disesl) |
2 Attachment(s)
arata intradevar f bine!
asteptam si pozele din spate!:lol: p.s - am facut si yo VT pe masina asta!:lol: |
Quote:
Multa lume comenteaza, dar putina lume cunoaste. Pai cei care fac comentarii de genul "pacat de masina asta ca-i diesel" eu zic ca s-au obisnuit prea mult cu Daciile. Un TDI de 90 de cai isi bate joc de orice Logan. Logan pe care cei care comenteaza la semafor il adora la nebunie. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning