![]() |
Re: Nissan 300 zx TT -drag project
printre cele mai tari masini din tara...mult respect si bafta in continuare...
|
Foarte frumos nissan-ul:shock:,vreau sa-mi iau si eu unu ca mi s-a pus pata pe acest fair lady:D si-s curios cum e de intretinut;daca piesele sunt de incredere si daca ai aici in Romania ai cum sa-ti procuri usor piese de schimb.Respect si succes la proect:!:
|
cristi......mergi la SM ?
este dementiala masina......Respekt |
|
Ce sunet, ce bestie!
|
Foarte curios ce timp o sa scoata la anu' :D
|
sub 10 ;)
|
o sa vedem ce timp scoate, din experienta , teoria e una , practica e alta
pina una alta , merge maine la dyno sa faca rodajul. o noua configuratie de nitro ( mai precis butelia ) vine undeva prin mijlocul ianuarie , dupa care merge inapoi in UK , sa mai bibilim la soft :lol: |
ar trebui sa gasesti pe cineva sa iti faca un soft bun si mai aproape.. e departe anglia si orice buba ai e drum lung. nu te-ai gandit sa cauti pe la "vecini"??
|
2 Attachment(s)
am fost ieri la vecini la Budapesta , am facut rodajul , totul a mers cum trebuie , ce ma bucura cel mai mult ca fac boost mult mai jos , 500 Nm la 4250 rpm fata de 350 la 5000 , oricum 466 de caluti cu jumate de gaz , nu e rau
softul ramine pe UK , singurul avantaj e ca stie masina si de unde sa reconfigureze softul , in rest chiar nu aveam nici o problema vedem in ianuarie ce si cum |
Noutati ?
|
A primit un fratior :lol:
|
Din cate stiu Sky-ul este al lui Valentin Costea!
|
felicitari!bomba masina! e cumva acelasi 300zx care era portocaliu de a fost pe o gramada de reviste prin toata europa? tot de KID era facut si daca nu ma insel tot KID avea si nr--ul
|
dap...ala e :D http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5032096_n.jpg
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning