![]() |
Re: AR-05-UWW
faina dacia baga si ceva jante
|
Salut Bogdan, Frumoasa Dacia ta, merita o vopsea frumoasa putina tinichigerie si in rest benzina si COX8) Multa bafta cu ea! Salut!
|
2 Attachment(s)
de curand am mai luat o masina.....nu cred ca voi mai face nimic la uww...voi continua cu aceasta masina pe acest topic....masina va fi albastra....si poate ii voi face dungile gordini...este din 1974 masina....:!:
TO BE CONTINUED:arrow: |
Quote:
|
Quote:
bafta si tie ! |
Moamaa ce epava acolo :)) imi plac mult scaunele :D
Lasam gluma la o parte ,ai grija cum o so faci poate vreun transplant ceva daca vrei sa fie gordini ;) |
Quote:
|
cu cea albastra :D
|
Quote:
|
ieri si azi am mai lucrat la masina....
montat geamuri...mai am de pus parbrizul... montat capac delcou montat furtune pt radiatorul de caldura montat radiator de caldura montat bujii montat scaun sofer montat bancheta spate.... montat oglinda usa stanga indreptat putin tabla la stopul din dreapta ca a fost indoita montat claxon , contact si baterie mai am nevoie de un scaun la pasager.... si vesti bune...s-ar putea sa iau cuiul de remorcare si barile alea de sus de la uww.....daca acestea se vor da jos atunci voi taia si din arcuri....numai bine la toti ;) |
Lasa dracu barile alea (asa zis portbagaj) de sus ca sunt penibile.
Bafta la reconditionat! Ai uitat sa pui si niste poze.... |
5 Attachment(s)
Quote:
si poze:oops::oops: are cineva idee ce poate fi chestia din ultima poza :rolleyes2 ? |
Quote:
|
Ai putea spala putin compartimentul motor...E bine ca se misca lucrurile,spor in continuare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning