![]() |
Re: B-23-RMU
Quote:
Da-ti foc tie la par, lasa masina in pace da-te in motherfucker :lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ca sa se inteleaga ce am rupt:D:))
bucsa cuplajului elastic... poze pe maine daca o desfac... e despicat cercul in 2 din suruburile de prindere pe mitraliera |
2 Attachment(s)
dupa 25 de magazine.. un sfert de bucuresti... peste 10 site-uri si 30 de oameni intrebati (vanzatori online) ... cand aproape ma hotarasem sa o fac din ceva materiale ce se gasesc prin atelier (cauciuc cu insertie de fier si ata sau doar insertie de ata) am gasit-o in sf.. intr-un mag din rahova/ferentari...
pret? 19 lei... satisfactia? nelimitata... |
o sa injuri maxim ... ca sa o dai jos pe aia .. ca e prinsa fix in nituri..
|
Quote:
|
sa ai grija cu el ca poate e nedresat'
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ziua de azi.. ca firul de par din cur... scurta.. si plina de cacat!!!
|
Quote:
:)) replica margineanu :)) |
3 Attachment(s)
si ziua de azi... maine pauza...lucrez schimbul II... o montez sambata..
in prima poza... sigla aia din centru era imp... dar nu se vede din pacate:( la fel ca si pe unele piese de prin motor...forma de stema e de dacie.. iar in centru e un R de la ce oare sa fie:-? poza 2.. dupa operatie... (curatata, unsa si inlocuit tot ce inseamna cauciuc) poza 3.. dupa clonare.. fostul suport de baterie(l-am rupt detot cand l-am scos ca nu am avut rabdare sa desfac/tai suruburile si am tras tare:)) |
Quote:
|
scaune.. sticle.. butoane.. becuri.. si cam atat... a si caseta de directie si suportul de baterie montat.. masina functioneaza.. scaunele se simt super:X mici.. joase.. si scoica:X
|
Niste poze cu scaunele servim?:mrhappy::peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning