Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova - 28.08.2004 (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004.html)
-   -   Detalii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004/1683-detalii-cursa.html)

Add|cT 18-08-04 14:45

In fine o sa vedem atunci cum o sa facem in asa fel ca sa inteleaga toata lumea si sa nu existe incidete :)

Al3xius 18-08-04 15:12

Toata chestia e sa nu se bage astia pe pista ca dupaia nu mai pupam etapa LR la Craiova ! :roll:

zip 18-08-04 15:13

pararea mea...nu o sa mearga...partea cu discursul.....
1. a mai fost aplicat
2. nici la baneasa cand au fost bodygurzi cu pitbulu ala nu s-a respectat nik... ii rugau frumos jandarmii sa se dea la o parte...shi tot d geaba .... se dadusera batutzi la un moment dat bodyguarzii...

nici cand m-a alergat p mine p pista pitbulu ala shi nici dupa ce l-a muscat p`ala d oo nu s-au linistit

Al3xius 18-08-04 15:14

vin cu bata la mine si tot ii potolim ! :lol: :lol: :lol:

Piry 18-08-04 15:30

Re:

Romanu tot roman sugaci ramane :(:(:( ca ii zici sa se dea si nu vrea ... el vrea sa vada totu el vrea sa fie aproape ... gandestete daca nu iai cunoaste pe organizatori ca sa poti sa stai aproape de masini ... nu te-ai impinge si tu sa vezi ceva? trebe cu tribuna cum ii dincolo .... dar in contuniare cel mai important lucru ii o pista libera si curata ca sa se poate tine etapa !

Add|cT 18-08-04 15:40

Piry pana la tribuna mai e mult ! mai greu la noi in romania :) sa speram ca banda va fi de folos si nu vor sari peste ea sau nu o vor rupe :)

F_L_R 18-08-04 20:56

Daca facem si tribuna eu zic sa dam si steaguri la lume si sa aducem si muncitorii din fabrici ,elevii,minerii, femeile de serviciu (cele de pe centurile oraselor),propun sa nu vorbeasca nimeni nimic ,sa nu turam motoarele la maxim ,sa nu intram pe aeroport si ar mai fii multe de spus :))))).
-Esential este ca lumea sa nu ajunga pe pista de beton!
-Daca acest lucru se va intampla munca noastra va fii inzadar, CURSA SE VA OPRI!!!!!!

cecilia 18-08-04 22:30

pot sa vin eu cu 2 doggy-guarzi :twisted:

BoSsuL3TZ 19-08-04 01:04

ma adevaru ca o sa vina multzi.. chiar sunt curios cum va fi.. sa speram ca nu este nevoie sa fie oprita cursa..

o idee ar fi sa facem fluturasi prin care sa se spuna exact ce se va intampla daca nu vor respecta banda delimitatoare..

zip 19-08-04 02:08

bosuletz shi ce crezi k o sa rezolvi...itzi spun eu nik....la etapele trecute s-a vb cu frumosu cu ei sa stea la loc...au fost shi amenintzatzi...au folosit f multe metode dar tot degeaba ... romanu-i roman

BoSsuL3TZ 19-08-04 06:57

asta asa e.. pacat! oare cand o sa ajungem si noi ca cei din Suedia?.. :( :evil: :o cred ca niciodata... in fine.. sa speram ca va fi bine..

TranceGirl 19-08-04 12:27

..cand vom avea si drumurile celor din Suedia... :?
Am vazut ca au inceput sa lateasca soseaua... poate ..poate :?: :roll: :eyebrow:

Gabi 19-08-04 13:04

Aseara am aflat si eu ca nu se va tine cursa pe pista veche, unde se faceau ilegalele, ci pe pista principala a aeroportului, cea pe care aterizeaza avioanele. Deci, cei care au \"lowridere\" n-au de ce sa le fie frica :wink:

bogdan 19-08-04 13:13

adica o sa fie tot ca pana acum no sa ne dam la libere iar in cursa doar o data?

Gabi 19-08-04 13:18

Bogdan: nu se stie. Ar fi chiar aiurea sa nu fie libere :cry:

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning