![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
io am avut jante si pe 14 si pe 15 dar se vedea foarte urat acum am pe 17 si mi-se par prea mari, cred ca 16 sunt perfect pt urs.
|
Hmm, eu am pe 16 si ma gandesc la 15:) dar probabil ca alea pe 16 sunt cele mai recomandate pt aspect estetic.Edit ce e drept la astea pe 16 ma enerveaza ca au flanse
|
stiu ce spuneti voi sa nu renunt... sa imi iau gandul... dar masian asta o fac cum stiu eu... acu am jante pe 16... si vreau pe 14 sau 15... cunoscatorii stiu de ce... nui asa caius?
|
pai zi-ne frate ca sa stim si noi de ce pui jante pe 14
??ai facut topicul asta ca sa ti secrete?? , nu ca sa arati tuturor ce faci, si cum faci? |
singuru lucru la care ma gandesc e sa traga masina bine , asa ca impartaseste si "necunoscatorilor" ideile tale !
|
1 Attachment(s)
de unde atatia cunoscatori frate, asa ii numesti pe toti pupincuristii care posteaza aici si te lauda ... pt ce? ca i-ai dat un alb banal la un urs care are lonjeroanele rupte? capota nu e aliniata bine, ai lipit stramb geamul de la farul de faza scurta de pe dreapta, fusta de fata e stramba toata
pun doar o poza bafta cu ursul tau si sincer mai bine postezi cand ai ceva de aratat, o masina nu se face/repara/modifica cu vorbe pe un forum. scuze ca am fost asa dur dar chiar ma plictisesc citind tot ce se abereaza aici |
apreciez ce ai zis....multumesc mult... se poate inchide topicul...
|
aaa... si poate pt mine a insemnat mult ce am facut... poate pentru voi nu.... dar na... lumea e plina si de astia...
|
Quote:
|
nu cred ca are rost sa iei atitudinea asta,fxn nu a vrut decat sa sublinieze(intr-un mod mai dur :) ) faptu ca o poza face mai mult decat promisiunile atat scrise pe topic.Masina ta are o alta forma acum decat initial...arata mai bine ,normal trebuie sa te mai uiti la ea sa vezi daca a iesit cum vrei tu si in final sa-ti termini proiectul.Bafta in continuare mertan si eu zic sa iti continui treaba...lasa-i pe restu in suspans cu pozele ;)
|
probabil fxn a vrut sa sublinieze termenul atat de folosit de domnu mertan si anume "cunoscatorii stiu" ... care de altfel nu ne-a lamurit ce "cunoaste cunoscatorii"
|
bine ca unii nu stiu despre ce vb... dar in fine... nu mai conteaza... greseala mea este ca am spus prea multe aici.. si nu am zis ca e forma e finala sau ceva de genul asta... nu mai conteaza ca o iesit ca nu o iesit... ca va place ca nu va place... e masina mea... imi reflecta personalitatea... trebuie sa ii schimb motorul numaidecat... si sa o fac ce mai am de facut la ea... multa bafta la toti oameni buni.
|
Quote:
oricum daca te-ai fi uitat la semnnatura lui...ai fi inteles totusi...ca n-are urs.In fine...bafta in continuare! |
tu munceste la masina acolo si dao gata mai repede, daca ai ceva de intrebat intreaba, termina cu replicile adresate cunoscatorilor care sunt in proportie foarte mica pe aici, si nu mai fii asa mandru pt ca deocamdata ai doar un urs .... polar :D
bafta si spor la treaba si nu mai face pe victima ca nu suntem in telenovele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning