![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
Quote:
Daca nu stiam nu va mai sfatuiam , daca mai vad ursul pe care am montat motorul am sa-i fac o poza si veti vedea ca este o distanta suficienta intre admisie si tulumba . |
Quote:
polizezi striatiile dar tot nu e de ajuns, tampoane de e34 noi nu sh ca "isi pierd din inaltime" si motorul tot nu e pe centru montati motorul pe tampoanele noi, jug de cutie de e30 m20 cu tampoane ori e30 ori e36, masurati pozitia surubului de la vibrochen intre lonjeroane, la e30 intre lonjeroane la radiator sunt 69 de cm, el trebuie sa fie la 34,5. Astept raspunsuri. |
Quote:
EDIT : fara nici o suparare inca o data, se poate ca servo sa incapa, dar motorul este cu cel putin 35mm inspre partea pasagerului ceea ce mie nu mi pare in regula. |
Quote:
Cu servodirectia am vazut doar ca vasul nu mai are loc acolo unde e pozitionat din fabrica (pe oala la amortizor) trebuie pus pe suportul de motor ca la e36), iar pompa de servo are loc suficient iar conductele nu lovesc de nimic, eu nu le-am pus deocamdata ca trebuie s-o duc la rampa si cum a fost zapada nu am avut chef. eu nu mai schimb si caseta acum o las tot pe cea de e30 si mai prin vara o sa pun una de e36. |
Am masurat :) si asa este motorul este deplasat spre dreapta din cauza admisiei... am asa 35.5-36 din surub pana in lonjeronu stanga si 33.5-34 din surub pana in lonjeronu dreapta. O sa dau admisia jos, o sa centrez motoru si dupa mai polizez din admisie/pun un distantier astfell incat sa nu atinga, daca nu rezolv asa schimb tulumba si gata...am inteles ca merge si cea de pe renault clio :P de g2 sau rechin n-as vrea sa pun daca o sa fie cazul de schimbat...o sa revin cu detalii cand o sa mai lucrez la ea.
|
:lol:
cauta de e36 fara abs |
Quote:
la tulumba de rechin m-am gandit si eu dar sunt si foarte rare si nici nu stiu ce sa zic de eficienta, sunt totusi generatie foarte veche. mi se pare mare diferenta de care zici:???: oricum tine-ma si pe mine la curent te rog cu ce mai aflii, sunt f interesat. Ms! |
[QUOTE=Ursan2.5;4130169poate nici din fabrica nu este exact pe centrul masinii.
[/QUOTE] pai nu e, incerc eu sa va pacalesc ! scuze. |
Quote:
masuratoare este aproximativa nu milimetrica, dar e clar ca e deplasat cel putin 1 cm, si cu siguranta flansa la cutie nu sta drept si aliniata cu cardanul |
:lol::lol::lol::lol::lol:
pai fa si tu teste, ca ruleta zice ca am dreptate care 2 suruburi? sunt 4 piulite la pedalier, nu trebuie data mocheta jos |
nu inteleg ce distantiere, motorul trebuie sa fie asezat pe 2 tampoane noi de e34.
|
Quote:
cred si ce zici tu dar noi incercam sa scapam mai usor asta pentru k stim ca merg unii cu servo original. oricum sunt foarte multi care confirma varianta ta, deci o sa incerc sa fac modificarea cat mai corect, spre exemplu am inteles ca ar merge si tulumba de E34 TDS, asa sa fie? |
merge daca e "dubla" dar are prindere cu 2 suruburi si mai e de lucru ca o sa vina vasul de lichid in racordul de cauciuc d la debitmetru.
unii merg cu servo original cu motorul stramb si vibratii in caroserie |
Quote:
deci in weekend jucam la ruleta:)))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning