![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Iar s-a ajuns la liniutze si 400 de m..Off..e belea cu voi, sa mor eu
|
Quote:
si daca tot veni vorba ... nici urmatorul GTI nu era stock, si totusi ... si aici chiar nu cred ca puteti da vina pe sofer, pleaca foarte bine (go go spdr :-P ) https://youtube.com/watch?v=dUoW9I0Ibh8 |
Quote:
perfect adevarat, am castigat doar cu o aripa la sfarsitul celor 400 m, DAR sa nu uitam diferenta de kg(eu 1520 kg el probabil in jur de 1350 kg), diferenta de cp (eu stock 200 cp , el 225cp) PLUS ca aveam o problema tehnica(dv-ul rupt) de care el stia! |
OFFTOPIC :
Adica atunci la mare aveai sub 200cp?! si cu bv-ul stricat ..care sincer nu stiu ce inseamna? Masini Skodele astea...... Diferenta de greutate s-a vazut la plecarea dupa loc pentru ca ti se invarteau mult rotile pe loc....dar daca nu tragea masina ..cum naiba m-ai ajuns si m-ai intrecut? Inainte de cursa masina mea fusese pe stand si scosese 232 cp stok. Logic aveai peste 232 :) ONTOPIC: Acum daca a iesit masina sportiva a anului 2007 Megane RS , nu trebuie sa ne suparam sau sa contestam rezultatul, chiar daca ne convine sau nu , iar in competitie au fost masini cu valeitati sportive |
|
pai cand e facuta aia?
|
dv-diverter valve.
|
Quote:
eu pur si simplu am vrut sa mentionez diferentele STOCK intre cele 2 masini, vis-a-vis de greutate si putere!imi pare rau pt offtopic si pt ca am fost gresit inteles! bafta! |
pai logic, cum avea sa castige cu ~200 de cai si greutate mai mare in fata unui megande 225 si usor? dar logic e ca yoda sa fi avut ~250 CPsau mai putin si megane 225...nu?
|
logic ar fi si sa nu mai sustineti ca un GTI e mai rapid ca un RS :-P
|
Un Gti e la lent ca un RS..Happy? :) :) Eu am recunoscut..
|
Quote:
|
oh DA, iti multumim domnule JunKer ca aduci maturitate si VALOARE acestui topic care se pierduse in detalii ... iti multumim , o, experimentatule, si te rugam sa binevoiesti sa ne mai luminezi din cand in cand cu astfel de pareri atat de bine documentate si sustinute de niste cuvinte atat de marete ...
P.S.: stie cineva daca exista o functionalitate de ignore pe acest forum? |
Quote:
|
GTI e bun,fiabil,mai ieftin la piese decat renault-ul , singura problema k e mai incet dar asta stock daca vrei sa iy faci ceva e bine si nu te gandi la megane k e mai ieftin dar se compenseaza la piese ........ FFFFF scumpe piesele la renault ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning