![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
pana la urma care a fost cea mai puternica masina din cursa?
|
Quote:
tu nu ai fost la cursa?daca nu uita-te la poze ;) |
ihimz .... era o super cursa ....aia si .. alea cu cateva din evo .. si .... cu viperu` cum ii dadea rushinica .. apoi o cursa cu pepy ar fii fost ceva ;)
|
Quote:
|
ca u si mare cunascator in domeniul curselor esti sa-i stii pe totzi de la curse.
Taci,citeste si dupa bagate in seama |
Deci se poate din poze sa-ti dai seama care a fost cea mai puternica?Ce fraieri sant astia care merg la dyno...
|
am intrebat si io ce sari asa pe mine .daca vrei invata'ma tu
|
la o masina cu kit exterior beton nu prea mere sa ai 50cai. parerea mea . eu SANT nu sunt ca asa e corect cu sant.
|
Quote:
frate...poti sa iti faci o masina doar de aspect care sa zumzaie frumos...sa atragi ochii...nu trebuie neaparat sa si fuga.... se vede ca ai minte de copil ! |
Quote:
|
Quote:
Era in fata Kwx a franat si s-a terminat cursa eu credeam ca pierdusem dar organizatorii au zis ca am castigat asta a fost. Iar legat de afirmare sa stii k nu avem nevoie |
mai lasati ydt-ul in pace!!! daca masina trage, care e problema??? daca nu tragea e clar ca si-o fura!!! asa ca ...
|
si cine crede ca ala a franat??? hai sa fim seriosi!!! daca era jmeker il facea, asa ydt-ul l-a facut si gata!!! deja e stresant!!!
|
Quote:
Ca prea se face zarva inutil. Eu unul vreau sa vad cine a castigat de fapt .Nu vreau sa ma scoata lumea aiurea in fata. |
hh...YDT nu tre sa se afirme..pentru :)) ca e destul de cunoscuta masina..:)) poate vor altii sa se afirme pe spinarea lui..comentand aiurea aici ...poate asa..:)) cine stie..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning