Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16672-cursa-30-aprilie-constanta-venus-saturn-400-a.html)

bogdan C.E.T. 04-05-06 11:06

Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m

pana la urma care a fost cea mai puternica masina din cursa?

orlando 04-05-06 11:08

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
pana la urma care a fost cea mai puternica masina din cursa?

o dacia cu motor pe spate...
tu nu ai fost la cursa?daca nu uita-te la poze ;)

Psycho 04-05-06 11:18

ihimz .... era o super cursa ....aia si .. alea cu cateva din evo .. si .... cu viperu` cum ii dadea rushinica .. apoi o cursa cu pepy ar fii fost ceva ;)

bogdan C.E.T. 04-05-06 11:25

Quote:

Originally Posted by orlando
o dacia cu motor pe spate...
tu nu ai fost la cursa?daca nu uita-te la poze ;)

NU AM FOST. DA DIN POZE VAD CA SUBARU ALA VERDE SI NUSH CLIO ALA, lotusu elise, speedsteru, viperu. ala cu clio nu l'am mai vazut pe la curse .cine e?

D_M_X 04-05-06 11:29

ca u si mare cunascator in domeniul curselor esti sa-i stii pe totzi de la curse.
Taci,citeste si dupa bagate in seama

scorpio GL 04-05-06 11:45

Deci se poate din poze sa-ti dai seama care a fost cea mai puternica?Ce fraieri sant astia care merg la dyno...

bogdan C.E.T. 04-05-06 11:49

am intrebat si io ce sari asa pe mine .daca vrei invata'ma tu

bogdan C.E.T. 04-05-06 11:52

la o masina cu kit exterior beton nu prea mere sa ai 50cai. parerea mea . eu SANT nu sunt ca asa e corect cu sant.

Mustang 04-05-06 12:09

Quote:

la o masina cu kit exterior beton nu prea mere sa ai 50cai. parerea mea . eu SANT nu sunt ca asa e corect cu sant.

"corect"...ca daca ai kit exterior inseamna ca si masina tre' sa si fuga?!
frate...poti sa iti faci o masina doar de aspect care sa zumzaie frumos...sa atragi ochii...nu trebuie neaparat sa si fuga....

se vede ca ai minte de copil !

Morro 04-05-06 12:58

Quote:

asta e un banc sau e anagramatul isi face de cap pe forum in direct?

Hooya1985 04-05-06 14:58

Quote:

Originally Posted by yknot
mai sunt voci care spun ca au vazut clar kwx-ul trecand primul linia.... oricum, daca unii se coboara in asa hal, inseamna ca sunt in foame de afirmare...

Auzi tu ai fost in vreo masina la cursa dintre YDT vs KWX?
Era in fata Kwx a franat si s-a terminat cursa eu credeam ca pierdusem dar organizatorii au zis ca am castigat asta a fost.
Iar legat de afirmare sa stii k nu avem nevoie

zappi 04-05-06 15:01

mai lasati ydt-ul in pace!!! daca masina trage, care e problema??? daca nu tragea e clar ca si-o fura!!! asa ca ...

zappi 04-05-06 15:02

si cine crede ca ala a franat??? hai sa fim seriosi!!! daca era jmeker il facea, asa ydt-ul l-a facut si gata!!! deja e stresant!!!

Hooya1985 04-05-06 15:03

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Pai eu fiind la start ....nu puteam sa imi dau seama....doar stiu ca YDT a fost declarat castigator, desi am vazut clar cum KWX a plecat intetionat mult mai incet.Nu pun in discutie faptul ca renaultul trage mult mai bine.
Dar cred ca si cursa asta a fost filmata la finish (vazusem parca pe cineva de la Antena 1 acolo), asa ca ...acolo se vede ce si cum s-a intamplat.

Poate are cineva un film o poza
Ca prea se face zarva inutil.
Eu unul vreau sa vad cine a castigat de fapt .Nu vreau sa ma scoata lumea aiurea in fata.

trankan 04-05-06 15:04

hh...YDT nu tre sa se afirme..pentru :)) ca e destul de cunoscuta masina..:)) poate vor altii sa se afirme pe spinarea lui..comentand aiurea aici ...poate asa..:)) cine stie..

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning