![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
pai cadranele au fost facute cu ajutorul unui prieten la o firma de publicitate dupa indicatiile mele. dupa care mult chin pt a reusi pozitionare ledurilor in spatiul si asa f mic dintre cadran si ceasul propriuzis. Dupa acea limbile indicatoare care sunt de pe un vw bora nou. Astea spuse in mare personal mi-a luat 4 zile puse cap la cap pana l-am terminat; in interior sunt in jur de 28 leduri de 3 mm si smd.
|
scula rau,ai avut ceva rabdare...bv frate
|
dap chiar ca multa rabdare si putina nebunie ca sa poti face asa ceva!!!! :))) bafta in continuare si mai tine-ne la curent cu noile modificari!!! daca vor mai fi! :))
|
6 Attachment(s)
dupa cum am promis, noutati :D
- stopurile fumurii de la FK (le-am montat astazi) - led-uri prin bord (butoane etc.) - din pacate n-am facut inca poze a se scuza calitatea slaba a imaginilor data de telefonul mobil :-P. in realitate sunt muuuuult mai frumoase :D |
arata frumos cristivw n-am ce zice......
|
10q 10q :)
|
1 Attachment(s)
pun si eu una mai noua in curtea liceului..
|
1 Attachment(s)
Si eu una mai noua! cat de cat reusita zic eu!!
|
In curand intalnire de G 2 ! SPER sa se ia in considerare si sa veniti!!!! Daca sunteti de acord stabilim locul si data si poate ne vedem! bafta...
|
pei in Bucuresti ar fii frumos :D
|
Ar fi bine sa ne intalnim cu totii sa mai vb, sfaturi, pareri...de ale golfistilor:D pe la Pescarus ca e loc destul.......ID MEss Ady_r_001 va rog sa ma anuntati si pe mine
|
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19375-vw-fest-bucharest.html pentru mai multe detalii .... aici.... si mai cheamti lume :)
|
Golfistilor gata?? astia sunteti nu ni se mai alatura nimeni?????? hmmmmm Ps pt TONY din timisoara cu golful rosu: mai intra frate si tu pe mess ca mi-ai promis ceva si nu mai dau de tine!!! :))))
|
sal all, c se mai aude de intalnirea golfistilor ???pacat k e in buc :(
|
nu o sa fie intalnirea golfistilor
ci VW FEST....... te astpetamm si pe tine...daca ai posibilitatea de a te alatura..... comunitatii VW din romania o mica parte :D dar insemnata |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning