![]() |
Re: Intalnire cu posesorii de BMW si nu numai..
restul de poze sunt aici 8)
|
Anouncement: next meet -> Duminica - 31.07 - ora 16 - Rond Agronomie.
Asa vom fi mai aproape de "cartierul central" si de destinatia multora in weekend. http://students.info.uaic.ro/~emilia...Meet_31_07.png |
Am sa fac tot posibilul sa vin, chiar va lipseste un Opel =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Mi-am verificat azi dimineata autorizatia provizorie de circulatie si am avut neplacuta surpriza sa aflu ca mi-a expirat de 2 zile. Eram prin Tudor... M-am chitit repede spre casa si am parcat masina.. Iar tre sa ma duc la VS sa-mi iau nr rosii. Scz ca m-am anuntat si nu am mai ajuns... Apropo cum a fost?
|
Quote:
O alta veste este ca am revenit temporar pe fostul site bimmerfans P O Z E + F I L M E am sa adaug pe site si materialele de la intalnile anterioare din acest sezon :D |
Am terminat de postat si restul intalnirilor din acest sezon 8)
Urmariti in continuare site-ul sau acest topic pentru a fi la curent cu data urmatoarei intalniri - care apropo cred ca va fi duminica aceasta :lol: BimmerFans is back! ;) |
Duminica ne scoatem cu o noua intalnire!
http://bimmerfans.files.wordpress.co...meet_07_08.png Toata lumea invitata! Avem bancute, cafea la 2 pasi, fete dragute, masini pe masura.. trebuie doar sa urcati Copoul si ne gasiti acolo :lol: am terminat de actualizat si sectiunea de membri ;) |
Emi, te rog si eu ceva, daca pui poze, pune doar link-ul de la ele ca forumul asta nu da resize si se vede aiurea. Iti ziceam pe mess dar rar te prind :D
|
stai linistit ca oricum pozele care le pun pe forum sunt redimensionate de mine anterior la o rezolutie mai mica. Si in plus adaug deobicei doar 10 poze mai sugestive/interesante - mie personal mi se vad ok. Sper totusi sa nu ai un monitor de 15" :lol:
|
Cand intru pe forum de pe laptop, e jale =))
Apropo, nu vrei un seria 8 ? =)) |
inca nu ma dau banii afara din casa. Oricum merci de oferta! :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning