![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
Quote:
|
Ati dat-o pe inimi si suflete de zici ca ne apucam sa compunem un nume de manea in engleza :)) Mai bine ziceti "Burning Soul" si aia e 8)
Ultimate Motorsport ? |
parca vad ca ramane tot Yea Racing Club :joy:
|
da , inimi, suflete :))) mai bn donatori de organe racing :)) votati YEA:)
|
votati schimbarea ! ! ! flacara violet rulssss :D
|
urmeaza difuzate filmuletele de vineri cand am facut haos prin bucuresti cand ne-am strans sub o noua formatie intr-un numar foarte mare:twisted::evil:
|
si care era formatia aia noua?:P
|
SS nu prea e check.SS era divizia sport de la Chevrolet.E ca si cum ai pune M,AMG,RS,CUPRA,RALIART,GTI,WRX etc etc
|
am pus video la rubrica la care trebuie si in legatura cu numele trebuie sa alegem ceva cu cap ca nu schimbam numele la 2 saptamani...ne gandim bine si il schimbam definitiv
|
salut.poate gasim ceva la initialele YRC.e o idee.prescurtarea suna bine.
|
Nu la YRC trebuiesc gasite initiale ci la YEA....
|
corect.. YeaRacingClub: m-am gandit la urmatoarele variante... YellowEaglesArea sau YourExtremeArea
+ Racing Club ca pana acum:evil_laug P.S. vad ca exista si termenul Yea pentru prima varianta vin si cu o idee alfa de logo http://www.99poze.ro/hotlink/tn_81a2...17624e6988.jpg |
toata lumea vrea sa schimbe numele ok.. dar ideii sunt cam putine .. oare de ce ? macar sa incerce toata lumea sa mai vina cu alte ideii dekt cele care le-am spus cu totii pana acum.... pentru k in stilul asta va ramane YEA sau .. Body and soul =)) cu zice cosmin :))
|
YellowEaglesArea....mi se pare destul de frumos si nici nu mai trebuie sa facem schimbari majore cu numele...defapt ramane acelasi.voua cum va suna?e ok?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning